@enkidu beğeniniz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim, sizin koleksiyonunuz da oldukça güzel. Atmos lara ise bakakaldim, cok güzeller [emoji108][emoji108]
Instagram: @watchandties @umutwatchgram
Gerçekten müthiş görünüyorlar.bu başlık yeri olmayabilir ancak ayrı bir başlık altında bu masaüstü saatler hakkında bilgi paylaşırsanız çok güzel olur.açıkçası atmos saatler hakkında hiçbir bilgim yok.
evsen81 yazdı:kaanknv yazdı:
İşe başlama hediyesi olarak kendime aldığım bir G-Shock GA700 ve sonrasında ardı arkası kesilmedi. Bir yerden başladıktan sonra biraz farklılık gerekti![]()
Koleksiyonumdan hiç çıkarmayacağım manevi açıdan değerli lise üniversite anılarıma eşlik eden 10'a yakın moda markası saatimi ve hediye olarak gelen Welder Moody, iskelet Fossil saatimi saymazsak henüz başlangıç aşamasında koleksiyonumBir Hamilton bir Longines isteğim var. Bir de dress ekledikten sonra birkaç diver ile güçlendirmek gerek gibi geliyor. Malum her ay gelen zamlardan dolayı koleksiyonu büyütmek iyice zorlaştı. Beyaz kadranlı Longines Conquest için bugün güzel bir fiyat aldım yerel bir mağazadan. O, Hamilton Classic Valiant auto, Jazzmaster quartz arasındayım. Conquest veya Jazzmaster için quartz sayısını arttırmaya değer mi karar veremiyorum.
Güzel koleksiyon tebrikler
merhabalar chronometer sertifikalı saatlerde bi + - 10 saniye günlük sapma rakamı veriyorlar ben yabancı bi sitede okudum lüks bi marka yani 100000tl üstünde x markası diyelim saat birdenbire durmuş ve çalışmamış tamir olmuş garanti kapsaminda sonuçta insan yapımı uzay mekiklerinde dahi hata payı oluyor saat su da gecirebilir diver olsa bile bende tissot kullaniyorum 2012 den beri büyük bi sıkıntı yaşamadım ama yaşıyan muhakkak ki vardır olabilir yani şöyle bisey saati yürürken bile çarpabilirsin veya arıza yapar bu da zaten normal 600 dolarda şuan için az bi meblağ değil kalitede kesinlikle sana katılıyorum iyi günlerde kullanman dileğiyleorhuns yazdı:Merhaba, yaklaşık olarak 1 haftadır aktif bir şekilde kullanıyorum. Sapma durumu hakkında konuşacak olursam gözüme batan bir şey olmadı daha, 600 dolar bandında olan bir saatten mükemmel zaman tutmasını beklemek biraz lüks olur zaten diye düşünüyorum. Onun dışında bileziği gerçekten hoş, asla ucuz durmuyor. Genele baktığımız zaman verdiğiniz paraya göre kesinlikle daha fazlasını alıyorsunuz, her anlamıyla güzel bir saat olduğunu düşünüyorum.yaman20 yazdı:Prx kullanan dostlarımız orta vade de feedback yazsalar faydalı olacaktır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
prx yazdı:Bende geldim arkadaşlar otobüste bi koltuk boş inşallah moonwatch veya longines hydroconquest.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umutt yazdı:Bayağıdır boşlamistik bu başlığı [emoji6]
Instagram: @watchandties @umutwatchgram
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: btwatch, cihanmert, Google [Bot], recklesstr, sentez42 ve 124 misafir
|