Numii yazdı:İstenilen rakamı haketmedigini dusunuyorum. Çelik govde olmadigi gibi mineral cam yerine plastik cam kullanilmis yanilmiyorsam. İcerisindeki mekanizma diger swacht chronolarin icinde bulunan mekanizma. Bu kadar degerli kilan ne peki o zaman. Omega goruntusu vermekse olay ve bunu resmi olarak yapabilme durumu ise degerli kılan peki derim. O butcelere japon otomatik saatler öpülür basa koyulur her zaman...
digitusmaximus yazdı:
Bunu değerli kılan şey üzerindeki OMEGA yazısı. Bu yazıyı takan kişi kendini yaşam tarzı olarak bir kaç seviye üste taşıdığını düşünüp tatmin ediyor. Ortalık yerde "Ben Swatch takıyorum" diye dolaşıyor. Swatch markası da saatin üzerine 5 adet harf yazıp bu harfleri extra 100 dolara sattığı ve kazancını artırdığı için için ticari zekasını kutluyor. Yani alan memnun satan memnun. Bu vakitten sonra "Ben o paraya onu almam şunu alırdım." demenin bir faydası yok sanırım. Kızmaya hakkı olan tek kesim çelik kasa gerçek Omega sahibi olanlardır.
prx yazdı::roll:
cemhk yazdı:digitusmaximus yazdı:
Bunu değerli kılan şey üzerindeki OMEGA yazısı. Bu yazıyı takan kişi kendini yaşam tarzı olarak bir kaç seviye üste taşıdığını düşünüp tatmin ediyor. Ortalık yerde "Ben Swatch takıyorum" diye dolaşıyor. Swatch markası da saatin üzerine 5 adet harf yazıp bu harfleri extra 100 dolara sattığı ve kazancını artırdığı için için ticari zekasını kutluyor. Yani alan memnun satan memnun. Bu vakitten sonra "Ben o paraya onu almam şunu alırdım." demenin bir faydası yok sanırım. Kızmaya hakkı olan tek kesim çelik kasa gerçek Omega sahibi olanlardır.
Statü, seviye, fiyat çok takılıyorsunuz, altı üstü bir saat sonunda. Omega sahibi birçok arkadaşım bu saatlerden aldı ve keyifle takıyor
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Cenkkprc, tevfikyoldan ve 180 misafir
|