Merhabalar. Açıkçası ben de aynısını düşündüm ancak klasik saat için de acele edip bir Le Locle ve yanına ikinci el bir Khaki Field 42 mm almış oldum. Bezelin parlak kısmında eski sahibinin açıkça belirttiği kadar çizik var ama ben beni rahatsız edeceğini düşünmemiştim. Bu ve anti-reflesiz camı biraz ediyor. Onun haricinde dediğiniz gibi pek de alakası olmayan saatlermiş. Koldaki hissi bambaşka. Zaman tutuşu da çok iyi gerçekten. Snzg'yi sadece renk değişimi için elden çıkaracağım sanırım çıkarırsam.asrb70 yazdı:İçinize en çok sinen modeli alın derim ama elinize alıp inceleyerekkaanknv yazdı:hknmtn yazdı:Merhaba. Klasik bir saate ihtiyacınız var ve Hamilton deneyimlemek istiyorsanız Hamilton klasik bir saat alın. Beğendiğiniz H39515734 modeli güzel bir saat.
Hamilton Khaki SNZG'den üstün bir saat ama sonuçta aynı ruhu yansıtan saatler. Yani SNZG'yi satıp Khaki alırsanız, bir field gidip bir field gelecek üste para da vereceksiniz ve gene bir klasik saatiniz olmayacak.
Merhabalar. Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum. 80 saat güç rezervi, isteğimi karşılayan sade şık tasarımı beni de H39515734 modeline itiyor. Çelik bilezikli versiyonunun ülkemizde bulunmaması bir tık Le Locle'ye kaymayı düşündürse de Tissot'u prx'le deneyimlemiş oldum ve giriş seviyesinde farklı swiss markalar görmek daha mantıklı geliyor.Ama ruhu ve tarihi olan bir saat olması bakımından Khaki Field edinmek daha doğru geliyor bana. Seiko ile kadran benzerliği dışında hiç alakaları yok diyebilirim. Günümüzde 8000 civarına iyi bir mekanizmaya sahip, ruhu olan ve swiss made olan tam bir fiyat performans canavarı bence bu seriler. Ben H70455133 modeli üzerinden konuşuyorum fakat deri kordonluları da çok hoş. Başlığı tavsiye alma adına açtığınızı göz önünde bulundurduğumda ikinci elde değerini koruyup kolay elden çıkarılabilmesi adına da Khaki Field modeli diğer klasik modellerin daha önünde. İyi seçimler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci elde başkasının kullandığı kordonu kullanmak içime sinmiyor açıkçası, zaten kendi kordonu da iyice yıpranmıştı. Güzel bir kordon yaptırdıktan sonra kolay kolay pişman olacağımı sanmıyorum.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi