Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
snn1997 » 19 Nis 2022, 16:40
merhaba, kesinlikle bu fiyat seviyelerinde tudor bb58i tek geçerim zaman geçtikçe değerini maddi olarakta size geri döndüreceğini düşünüyorum. İlk defa bu seviye bir seviye saat alacaklar için biraz daha ücret ödenerek sıfır alınmasının çok daha gönül rahatlığı yaratacağını düşünüyorum. Kesinlikle mavi kadranınlı modelini de canlı görmenizi tavsiye ederim.
-

snn1997
-
- Mesajlar: 15
- Kayıt: 14 Mar 2019, 12:01
autograph » 19 Nis 2022, 20:48
BB 58 çok güzel. Fiyat olarak da iyiler arasında makul. Bir tek aluminyum bezele neden devam ederler? 15-20 avroya da satılabilen seramik bezer koymamalarını anlamıyorum.
-

autograph
-
- Mesajlar: 94
- Kayıt: 05 Kas 2021, 06:21
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: haruncilek ve 127 misafir