Archimed » 20 Nis 2022, 12:16
ok ge癟mi olsun. 5 y覺l 繹nce benim de ba覺ma geldi, karakola gittiimizde yalandan bir ifade ald覺lar. Ertesi g羹n sabah da P....t isimli alarm firmas覺ndan pazarlamac覺 geldi, meer h覺rs覺zl覺k olay覺 yaanan yerlerin bilgilerini karakoldan alm覺lar. P....t firmas覺n覺n bu etik d覺覺 pazarlama ve veri toplamas覺ndan rahats覺z oldum, gelen eleman覺 hakaret ederek kovdum ve alarm覺 da rakip firmadan ald覺m, imdiye kadar bir sorun yaamad覺m. Alarm hakikaten cayd覺r覺c覺l覺k sal覺yor.
H覺rs覺zl覺k olay覺ndan 繹nce benim kilit sisteminin g羹venli olduunu d羹羹n羹yordum, 癟elik kap覺n覺n kilidi kap覺n覺n hem sa, hem sol, hem de alt ve 羹st taraf覺n覺 kilitliyor, 羹stelik kap覺n覺n 癟elik kasas覺n覺n etraf覺 da beton ile kapl覺. H覺rs覺zlar da kendilerini gelitirmiler; vakumlu bir alet gelitirip onunla kilidi patlatt覺ktan sonra kap覺y覺 kolayca a癟m覺lar, anlad覺覺m kadar覺yla vakumlu alet 癟ok ses de 癟覺kartm覺yor.
襤nsanlar覺n gelir gider dengelerinin bozulduu, su癟lular覺n ifadesi al覺nd覺ktan sonra sal覺verildii, sokakta ne id羹羹 belirsiz kay覺t d覺覺 kiilerin dolat覺覺 ortamda maalesef benzer h覺rs覺zl覺k olaylar覺n覺n daha da artaca覺, adalet ve emniyet tekilat覺n覺n da gerekli tedbirleri al覺p yeni d羹zenlemeler yapmad覺覺 durumda da art覺k vatanda覺n gerekirse kendi adaletini uygulayaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.