Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan kargodalar ama aklıma şüphe düştü orijinal olduğunu nasıl anlayabilirim arka kapaktaki numara ile sorgulama yaptım 1981 üretimi olduğu yazıyorduzemberekv2 yazdı:Güle güle kullanın.
Göreceli de olsa Nacar'ın fiyatı "bence" 100 TL fazla olmuş gibi kondüsyonuna göre. Kadran temiz görünüyor eğer yeniden boyanmamışsa (maliyeti yüksek olacağı için sanmıyorum). Makina biraz daha temiz olsa daha iyi olurdu.
Seiko 5'in makina orjinalse uygun olmuş, Nacar'da ki farkı Seiko'dan çıkartmışsınız gibi.
Sosyal medya kullanmadığım için satıcıları bilemiyorum ama Seiko'lar da dikkat edin, çok ucuz ise bir sıkıntı olabilirç Sahte Seiko'lar var "ucuz, ikinci el saatin sahtesi mi olur?" Evet oluyor maalesef.
Tekrar güle güle kullanın.
akınccbp yazdı:Şuan kargodalar ama aklıma şüphe düştü orijinal olduğunu nasıl anlayabilirim arka kapaktaki numara ile sorgulama yaptım 1981 üretimi olduğu yazıyorduzemberekv2 yazdı:Güle güle kullanın.
Göreceli de olsa Nacar'ın fiyatı "bence" 100 TL fazla olmuş gibi kondüsyonuna göre. Kadran temiz görünüyor eğer yeniden boyanmamışsa (maliyeti yüksek olacağı için sanmıyorum). Makina biraz daha temiz olsa daha iyi olurdu.
Seiko 5'in makina orjinalse uygun olmuş, Nacar'da ki farkı Seiko'dan çıkartmışsınız gibi.
Sosyal medya kullanmadığım için satıcıları bilemiyorum ama Seiko'lar da dikkat edin, çok ucuz ise bir sıkıntı olabilirç Sahte Seiko'lar var "ucuz, ikinci el saatin sahtesi mi olur?" Evet oluyor maalesef.
Tekrar güle güle kullanın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: bengalli, Google [Bot] ve 134 misafir
|