Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mertk » 25 Nis 2022, 13:19
Arkadaslar var mi buradan saat alan?
Eger alirsak gümrük falan nasil ödeyeceğiz?
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
-

mertk
-
Eterna » 25 Nis 2022, 13:48
Site ve marka ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlarımız paylaşacaktır zaten. Ama diğer konuda bir şey söylemek istiyorum.
Artık 150 euro üzerindeki alışverişlerde gümrük ödemek kavramı kalmadı ithalat yapacaksınız.
-

Eterna
-
-
mertk » 25 Nis 2022, 14:37
Eterna yazdı:Site ve marka ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlarımız paylaşacaktır zaten. Ama diğer konuda bir şey söylemek istiyorum.
Artık 150 euro üzerindeki alışverişlerde gümrük ödemek kavramı kalmadı ithalat yapacaksınız.
Hmm o zaman unutmak lazim o işi.
IVAN BEBEK BİR GÜN TÜRKİYE'YE YOLUN DÜŞECEK!!!
-

mertk
-
evsen81 » 27 Nis 2022, 14:05
mertk yazdı:Eterna yazdı:Site ve marka ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlarımız paylaşacaktır zaten. Ama diğer konuda bir şey söylemek istiyorum.
Hmm o zaman unutmak lazim o işi.
Yeni gümrük yasası ile laco,stowa,steinhart almak hayal oldu ne yazık ki.
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
-

evsen81
-
ism72 » 25 May 2022, 14:58
Merhabalar,
Yeğenim Almanya'da erasmusta. Netten saat alıp adresine göndereceğim. laco ausburg ya da sinn 556 düşünüyorum. Almanya dan ne tavsiye dersiniz Laco, sinn ya da başka marka?
-

ism72
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: haruncilek, hellboy, kuntik17 ve 118 misafir