Oris de kordon üreticisi mi bu durumda ?monopusher yazdı:Rado oris uzak dur derim rado kasa üreticisi abi[emoji38]
Omega bulabilirsen iyidir 30 a
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kişisel görüşüm alana hayırlı olsunesenturk yazdı:Oris de kordon üreticisi mi bu durumda ?monopusher yazdı:Rado oris uzak dur derim rado kasa üreticisi abi[emoji38]
Rado özellikle captain ve oris aquis kalite olarak fiyatının üzerinde saatler. Yeşil oris aquis kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim.
Benim ilgimi çok çeken 2 model vardı biri Longines Legend Diver, diğeri ise Rado Captain Cook. LLD aldım zaten bugün de Captain Cook denedim çok çok başarılı bir saat olmuş hele yeşil kadran çok özel bilekte de sırıtmıyor hocam. Saat işi biraz da zevk meselesi bu iki saat için vereceğim paraya az daha koyup 2. El güzel bir Omega alabilirdim ama dediğim gibi biraz çeşitlilik olsun alternatif olsun hemde kaliteli olsun bana kafi geliyor. O yüzden böyle düşünüyorum. Ayrıca Captain Cook’da çok güzel indirim var hediye edilecek kordonları da düşünürsek güzel fiyatlar alabiliyorsunuz. Tercih meselesi hocam hangisini severseniz onu alın derim.ducktheplan yazdı:Tekrar merhaba,
Hepinize önerileriniz için teşekkür ederim, hepsini inceleyeceğim.
Sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda şu an için 2 saat arasında gibiyim. Onları da sizinle paylaşıyorum, öncesinde paylaşmamıştım:
Oris Aquis Date Relief
https://www.oris.ch/tr/watch/aquis-date-relief/01-733-7730-4153-07-8-24-05peb
Rado Captain Cook
https://www.konyalisaat.com.tr/rado-r32505153-kol-saati
Tekrar teşekkür ederim,
Kaçtır yazıcam kendimi tutuyorum ama bugün tutmamaya karar verdim.monopusher yazdı:Kişisel görüşüm alana hayırlı olsunesenturk yazdı:Oris de kordon üreticisi mi bu durumda ?monopusher yazdı:Rado oris uzak dur derim rado kasa üreticisi abi[emoji38]
Rado özellikle captain ve oris aquis kalite olarak fiyatının üzerinde saatler. Yeşil oris aquis kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim.
Longines yada tag heuer tokatlar oris ya da radyoyu her türlü
Benim saatlerimi mi takip ediyorsun hiç farkında değildim sağol nerden biliyorsun 2 saatim olduğunumrtkrks yazdı:Kaçtır yazıcam kendimi tutuyorum ama bugün tutmamaya karar verdim.monopusher yazdı:Kişisel görüşüm alana hayırlı olsunesenturk yazdı:Oris de kordon üreticisi mi bu durumda ?monopusher yazdı:Rado oris uzak dur derim rado kasa üreticisi abi[emoji38]
Longines yada tag heuer tokatlar oris ya da radyoyu her türlü
Omega X Swatch konusu açılıyor “Daha da Omega alınmaz, ayağa düştü”
Birisi Rado öneriyor “O saat alınmaz, onlar kasa üreticisi”
Birisi Oris diyor “Longines onu tokatlar”
Eni konu 2 tane giriş seviye saatiniz var, her konuda iddiali/atarlı bir yorumunuz var.
Her postun altına gerekli/gereksiz yorum atma ihtiyacı duymayın bence, post kasıyormuşsunuz gibi oluyor.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir
|