slhgzl yazdı:Althor yazdı:slhgzl yazdı:Althor yazdı:Prx kervanına ben de katıldım sonunda

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.35 mm olanını denediniz mi ? Denediyseniz nasıl buldunuz kolda çok mu küçük duruyor?
Çok teşekkürler. Evet 35mm'i de denedim. Bana küçük geldi açıkçası. Bir fotoğraf da ekliyorum. Görselde yine daha iyi çıkmış, gerçekte bana daha da küçük göründü. Normalde küçük saatleri tercih ediyorum, koleksiyonda 38 hatta 36mm bir saat de var ama prx 35mm'de kadran çok küçük geldi bana. Bileğim 18cm

Benim de bileğim 18cm.35 mm bileğinizde çok güzel durmuş.Bu modellerde bilezik kasaya entegre ve endlik hareketsiz olduğu için 40 mm olan versiyonlar bilekte olduğundan daha büyük duruyor gerçi ben de 40mm otomatik mavi olanını kullanıyorum çok rahatsız edici bir durumu yoktur.Bu 35mm çıkınca pilli olanından bir tane almak istiyorum.Turkuaz renkli olanı var mıydı? Bir de kaç iskontoyla aldınız sakıncası yoksa sorabilir miyim?
35mm’i cevahir ozgur saatte denedim, epeyce prx modeli vardi ama turkuazi gordugumu hatirlamiyorum. Dedigim gibi aslinda fotografta oldugundan daha iyi cikmis, boyut pek icime sinmemisti ama bu kullanicidan kullaniciya degisir tabi denemek lazim. Fiyat konusmamistim, beyaz 40mm’i de forumdan degerli bir uyemizden ikinci el olarak almis oldugum icin iskonto konusunda yorum yapamiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi