Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba,okz yazdı:Arkadaşlar ben 2.el olarak aldığım steinhart vintage red saatimin kadran rengi resimde görüldüğü üzre gri/füme dir.Ama steinhart ın sitesinde kadran siyah olarak gözüküyor.Sahibinden de bir ilan var ona sordum,kendisindekinin siyah olduğunu söyledi.YouTube de bazı videolarda da benimki gibi gri-füme olduğu gördüm.Bu kadran rengi farklılığıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba,replika almış olmayayım,içime şüphe girdi şimdi
copycat yazdı:Merhaba,okz yazdı:Arkadaşlar ben 2.el olarak aldığım steinhart vintage red saatimin kadran rengi resimde görüldüğü üzre gri/füme dir.Ama steinhart ın sitesinde kadran siyah olarak gözüküyor.Sahibinden de bir ilan var ona sordum,kendisindekinin siyah olduğunu söyledi.YouTube de bazı videolarda da benimki gibi gri-füme olduğu gördüm.Bu kadran rengi farklılığıyla ilgili bilgisi olan varmı acaba,replika almış olmayayım,içime şüphe girdi şimdi
Steinhart'ın replikası olduğunu sanmıyorum. Eğer bunu da yaptılarsa hakikaten şaşırırım. Çünkü marka zaten homage.
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Murat1907, watchour ve 44 misafir
|