Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
diesel » 29 Nis 2022, 15:25
Kapağı açtıysanız tekrar kapatmadan önce contayı yenilemelisiniz aksi takdirde su geçirmezliği etkilenebilir bilginiz olsun.
-

diesel
-
raven » 29 Nis 2022, 16:21
diesel yazdı:Kapağı açtıysanız tekrar kapatmadan önce contayı yenilemelisiniz aksi takdirde su geçirmezliği etkilenebilir bilginiz olsun.
Silikon da yeterli olur. Tabi contada deformasyon yoksa. Daha
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
-

raven
-
diesel » 29 Nis 2022, 18:52
raven yazdı:diesel yazdı:Kapağı açtıysanız tekrar kapatmadan önce contayı yenilemelisiniz aksi takdirde su geçirmezliği etkilenebilir bilginiz olsun.
Silikon da yeterli olur. Tabi contada deformasyon yoksa. Daha
Evet diğer bir seçenek [emoji106]
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

diesel
-
okz » 29 Nis 2022, 22:09
Durup dururken iş aldım başıma desenize,neyse camda buhar olursa cengiz ustayı ziyaret ederiz artık,gerçi bizim burdaki saatçiye uğradım bugün,kapağı iyice sıkıştırdı ve ilk kez açıldığı İçin bişey olmayacağını söyledi,ama bakacağız artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

okz
-
okz » 30 Nis 2022, 18:32
Bügün eminönü şah-as handaki saatçime gittim,contada sıkıntı yokmuş,silikon sürüp kapattı,iş böylece sonlandı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

okz
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: depechemode, scarbo ve 102 misafir