TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rotap Onar覺m Bedelinde Pazarl覺k ans覺m Varm覺d覺r?

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Rotap Onar覺m Bedelinde Pazarl覺k ans覺m Varm覺d覺r?

Mesaj bavyerablue » 11 May 2011, 13:04

Herkese Selam.
Daha 繹nceki mesajlar覺mda da bahsettiim 羹zere babab覺m 35 senelik Omega De Vill Dynami saatini 1 ay kadar 繹nce Rotap'a bak覺m i癟in vermitim. Bak覺m derken baya覺 biey deiti restore oldu da diyebiliriz (ger癟i hen羹z g繹rmedim ama). bu g羹n arad覺alr saatim haz覺rm覺. Onar覺m bedelini de 320 CHF olarak bildirdiler. Bu zaten benim onay覺m覺 al覺rken verdikleri miktar. Merak ettiim sizce bu miktar 羹zerinden bir pazarl覺k ans覺m olurmu, zorlamal覺m覺y覺m biraz.
Bir de tabi teslim al覺rken nelere dikkat etmem gerek? Ustan覺n baba s覺ralad覺覺 ilemler; cam deiimi, klips deiimi,kadran ve kollar deiecek ve birde motor 癟ark覺 diye bir par癟an覺n deieceini s繹ylemiti. D覺 y羹ze yap覺lan ilemler belli olur ama mekanizma durumunu nas覺l yapacam bilmiyorum zira baksam da anlamam ki:D Ger癟i Rotap'a da g羹venmeyeceksek nereye g羹venecez ki di mi ama?

Teekk羹rler.
En son bavyerablue taraf覺ndan 11 May 2011, 14:01 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Kay覺t: 12 Nis 2011, 16:56

Re: Rotap Onar覺m Bedelinde Pazarl覺k ans覺m Varm覺d覺r?

Mesaj herofb » 11 May 2011, 13:59

pazarl覺k pay覺 olabilir tabi ki ama bana hali haz覺rda fiyat uygun gibi geldi

eimin date just'覺n覺n cam deiimine 1000 chf istenmesine g繹re oranl覺yorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj bavyerablue » 11 May 2011, 14:03

Teekk羹r herojd, benim cam da deiecek ama tabi cam覺n cinsini bilmiyorum.Servise vermeden 繹nce forumu takip etmeye balasayd覺m opsiyonlar覺 sorabilirdim ama neyse..
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Mesaj razz » 11 May 2011, 14:09

demeyi yaparken TR tutar 羹zerinden sembolik bir ikram talep etmekten kimseye zarar gelmez.. Ancak 繹nceden onay vermi olduunuz bak覺m/onar覺m bedeli i癟in pazarl覺a girimek ho olmaz..

Bir de na癟izane fikrim; el emei g繹z nuru gerektiren ilerde -hele bir de sonu癟tan memnun kald覺ysam- pazarl覺k etmeyi pek uygun bulmam..
En son razz taraf覺ndan 11 May 2011, 14:27 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj bavyerablue » 11 May 2011, 14:11

sormak istediim buydu zaten. Her iin bir usulu vard覺r. Ben de adeti pek bilmiyorum sonu癟ta. Miktar farkl覺 olsa da verecem sonu癟ta hat覺ra bu ;)
Teekk羹rler...
Kullan覺c覺 avatar覺
bavyerablue

Mesaj orakay » 11 May 2011, 18:38

Ben de Rotap'a 3 ayr覺 Omega verdim tamir ve bak覺m i癟in. 250 CHF civar覺na mal oldu her biri. Sonu癟 癟ok baar覺l覺yd覺. Bir kere de garantisi bitmemi bir saatim i癟in merkezine gittim ve i癟erideki ustalarla konutum. Hemen orada saati demagnetize ederek d羹zelttiler. 襤癟eride kulland覺klar覺 aletleri de g繹rd羹m bence son derece profesyonel 癟al覺覺yorlar ve 癟ok tecr羹beliler.
Tabi verdikleri fiyat覺n b羹y羹k k覺sm覺n覺 襤svi癟re'den 覺smarlanan par癟alar oluturuyor. O y羹zden fazla bir indirim yapabileceklerini sanm覺yorum ama yine de onaylamadan 繹nce razz 覺n dedii gibi ufak bir talepte bulunman覺n zarar覺 olmaz.
Kullan覺c覺 avatar覺
orakay

Ya: 53
Kay覺t: 17 Eyl 2010, 13:07

Mesaj watchhunt06 » 12 May 2011, 16:01

bavyerablue yazd覺:Herkese Selam.
Daha 繹nceki mesajlar覺mda da bahsettiim 羹zere babab覺m 35 senelik Omega De Vill Dynami saatini 1 ay kadar 繹nce Rotap'a bak覺m i癟in vermitim. Bak覺m derken baya覺 biey deiti restore oldu da diyebiliriz (ger癟i hen羹z g繹rmedim ama). bu g羹n arad覺alr saatim haz覺rm覺. Onar覺m bedelini de 320 CHF olarak bildirdiler. Bu zaten benim onay覺m覺 al覺rken verdikleri miktar. Merak ettiim sizce bu miktar 羹zerinden bir pazarl覺k ans覺m olurmu, zorlamal覺m覺y覺m biraz.
Bir de tabi teslim al覺rken nelere dikkat etmem gerek? Ustan覺n baba s覺ralad覺覺 ilemler; cam deiimi, klips deiimi,kadran ve kollar deiecek ve birde motor 癟ark覺 diye bir par癟an覺n deieceini s繹ylemiti. D覺 y羹ze yap覺lan ilemler belli olur ama mekanizma durumunu nas覺l yapacam bilmiyorum zira baksam da anlamam ki:D Ger癟i Rotap'a da g羹venmeyeceksek nereye g羹venecez ki di mi ama?

Teekk羹rler.

Merhaba..
inanmaktan ve teslim olmaktan baka bir ans覺n覺z yok...
neden servisleri tercih ediyorsunuz mekanik saat 羹zerine 癟ok ustalam覺 ve daha ekonomik tamir yapt覺raca覺n覺z ve t羹m par癟alar覺n覺 bulabileceiniz ustalar var piyasada...
Ara癟 servisleri gibi opel odak ta bir 60.000 bak覺m覺n覺 450.00 tl ye yapt覺r覺s覺n覺z par癟a masraf覺 sadece 200.00 tl dir geri kalan iciliktir (繹rnek)
omega daha 繹nce otap da iken ordan ayr覺l覺p d覺ar覺da 癟al覺an 癟ok ustalar vard覺r .. bu durumda sdece mekan deiir..
selamlar
Kullan覺c覺 avatar覺
watchhunt06

Kay覺t: 29 Oca 2011, 00:21

Mesaj asymptote » 12 May 2011, 16:19

Merak ettiim say覺n watchhunt06, bu ustalar bak覺m yada onar覺mdan sonra bir garanti s羹resi veriyorlar m覺 saat i癟in?
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Sonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners