Bond » 12 May 2011, 08:14
Ladik ben sana benzer içerikli bir pm yollamıştım dün gece. Bahsettiğim kişide gelmiş zaten. Çeviriler ve orjinal yabancı dökümanlardan hazırlanabiliecek metinler dışında tecrübe ve teknik bilgisi ile benim bildiğim detaylı makale yazabilecek tek kişi Modern60.
Yanlız yukarda dergiden gelen cevapta çok detaylı ve profesyonel bir makale tercih edilmediği, verilecek ön bilgiler sonucu konunun ilgilenen okuyucular tarafından araştırılmasının daha faydalı olacağı belirtilmiş. Bu sebeple bence sende daha önce forum içerisinde paylaşılan veya yabancı dillerden çevrilerek derlenen ciddi bilgileri kullanarak bir kısa makale hazırlayabilirsin. Bazı kişilerde fikir ve paylaşımları ile destek olabilir. Bu girişimi sen yaptığın için dergiye son verilecek makaleyi senin düzenlemen daha manalı ve güzel olacaktır. Uygun görürse son kontrolleride Modern60 ile yapabilirsin mesela, şu sıralar oldukça meşgul olduğu için kendisinide çok yormamış oluruz.
Elbette 1800 kelimelik bir makale bu kadar konuyu ön bilgi şeklinde dahi olsa açıklamak için yetersiz, bu sebeple belli başlı bir kaç konuyu seçmek mantıklı olur.