ncelikle yeni diver i癟in 繹neri bal覺覺nda az 癟ok belli ettiim i癟in tahmin k覺sm覺na girmeden direk kutuyu a癟mak istedim. Son birka癟 g羹n kouturmacal覺 ge癟tiinden dolay覺 net bir inceleme yapamayaca覺m belki ancak kur her g羹n y羹kselirken ne olur ne olmaz diye bir kutu a癟覺l覺覺m olsun

neri bal覺覺mdaki deerli fikirleri i癟in herkese 癟ok teekk羹r ederim.
Son d羹zl羹e Citizen Ny0040 ve Ray 2 ile girmitim. Ray 2'nin biraz daha sade tasar覺m覺nda akl覺m kalm覺 olsa da safir cam ve daha g羹ncel in house mekanizma ile tamamen Kamasu'ya y繹nlenmi oldum

Balang覺癟ta fikrim 癟ok癟a kordon deiimi yapabileceim, her renge uyum salayabilecek siyah bezel, siyah kadral覺s覺yd覺 ancak uan kullan覺m覺mdaki saatlerin b羹y羹k 癟ounluu beyaz/siyah kadranl覺 olduundan dolay覺 bu tekrardan ka癟覺nmak istedim. Aslan saatteki f覺rsat覺 ka癟覺r覺nca benzer fiyatlara Amazon Amerika'dan satmam i癟in getiren bir arkadatan edinmem gerekti tek s覺k覺nt覺.
Daha fazla karar aamas覺ndan bahsetmek yerine fotoraflar覺yla sonland覺ray覺m. u farkl覺 ehir farkl覺 il癟eler kouturmam bittikten sonra bileimde fotoraf覺 ve detayl覺 incelemesini ekleyebilirim umar覺m.

Mi 9T cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi