Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
yunuseiko » 29 May 2022, 02:25
Merhabalar, iyi forumlar. Deniz sezonun açılmasıyla aklıma bi soru takıldı. Forumda arattım bulamadım, bilmeyenler için de faydalı bir konu başlığı olur umarım.
Diver saatler dalıştan, yüzmeden sonra nasıl temizlenmeli? Ben temiz suyla yıkandıktan sonra kurumaya bırakılmasıyla yeterli olacağını düşünüyordum fakat yabancı içeriklere baktığımda muslukta yıkadıktan sonra 1 gün de 1 bardak suyun içinde bekletildiğini gördüm. Bunun doğru yöntemi nedir?
-

yunuseiko
-
danGerfuLL » 29 May 2022, 10:02
Profesyonel değilseniz 200 m Casio ile girmek en iyi çözüm.

Çıktıktan sonra da temiz su ile yıkamak yeterli.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

danGerfuLL
-
Kakashi » 29 May 2022, 13:14
Tuzlu suya maruz kaldıktan sonra, akar su altında değil, kaptaki temiz-tatlı-musluk suyu içerisinde 'durulamak' lazım.
-

Kakashi
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cagatay1903, hellboy, kuntik17 ve 130 misafir