Yoo taş atıp kolumuz yorulmadı problem değil iyi geceler

HknDrsn yazdı:Forumda alışveriş yapan arkadaşlar vardı problem yada orjinalliğiyle sıkıntı yaşayan birini hatırlamıyorum, artı firmanın üst segment markalarında satışını yapıyor. Size yakın bir hamilton satıcısından en azından diğer modelleri deneyin öyle sipariş verirsiniz beğenmezsenizde iade hakkınız mevcut.
Yoo taş atıp kolumuz yorulmadı problem değil iyi geceler
Alwaysfashion ile ilgili en çok şikayet ön sipariş kaydı alıp 1-2 hafta geçtikten sonra tedarik edemiyoruz, elimizde yok şeklinde iptal ettikleri yönündeydi. Bundan dolayı birkaç defa niyetlendim ancak hiç alışveriş yapmadım. Süre uzun deneyiminizi aktarabilirseniz buraya illa ki birilerine yardımcı olacaktır.ducktheplan yazdı:HknDrsn yazdı:Chrono24 satıcısı Daimamoda A.Ş. firması, bence saati aşağıdaki sitelerinde daha ucuza rahatlıkla alabilirsiniz chrono24 ile uğraşmayın.
https://www.alwaysfashion.com/tr/hamilt ... -h32505141
Satıcının ismini google'da arattığımda o sayfaya ulaştım da, mağazaları anladığım kadarıyla Göktürk'te ve bana bir hayli uzak.
Gidip kolumda deneyemeyeceğim için, hem orjinallik hem de güvenilir mi konusunda tereddütlerim var. Daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı veya yapan tanıdıklarınız oldu mu acaba?
Sizi de çok soru yağmuruna tuttum, çok teşekkür ederim ilginize.
kaanknv yazdı:Alwaysfashion ile ilgili en çok şikayet ön sipariş kaydı alıp 1-2 hafta geçtikten sonra tedarik edemiyoruz, elimizde yok şeklinde iptal ettikleri yönündeydi. Bundan dolayı birkaç defa niyetlendim ancak hiç alışveriş yapmadım. Süre uzun deneyiminizi aktarabilirseniz buraya illa ki birilerine yardımcı olacaktır.ducktheplan yazdı:HknDrsn yazdı:Chrono24 satıcısı Daimamoda A.Ş. firması, bence saati aşağıdaki sitelerinde daha ucuza rahatlıkla alabilirsiniz chrono24 ile uğraşmayın.
https://www.alwaysfashion.com/tr/hamilt ... -h32505141
Satıcının ismini google'da arattığımda o sayfaya ulaştım da, mağazaları anladığım kadarıyla Göktürk'te ve bana bir hayli uzak.
Gidip kolumda deneyemeyeceğim için, hem orjinallik hem de güvenilir mi konusunda tereddütlerim var. Daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı veya yapan tanıdıklarınız oldu mu acaba?
Sizi de çok soru yağmuruna tuttum, çok teşekkür ederim ilginize.
Çok güzel bir seçim yapmışsınız. Hayırlı olsun şimdiden![]()
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ErsinGS yazdı:Alwaysfashion sağlam bir site. Uluslararası satışta yapıyor. Hedefteki saat için yapılan erteleme hedefe ulaştırmayı dahada zorlaştırıyor. Şöyleki Longines almak istediniz ancak bütçe yetmedi gidip Tissot aldınız. Daha sonra Tissotu daha ucuza satmak zorunda kalırsanız Longines almanız daha zor. Size önerim 10 bin civarı bütçe için Tissot beka Seiko presage. 20 bin üzeri bütçe için Longines veya Tag her. Bu arada 10-20 K arası bütçe oluşturursanız Longines in çok güzel ikinci elleri var forumda. Kararınız ne olursa olsun saatiniz güzel zamanlar göstersin.....
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: bengalli ve 133 misafir
|