Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
runo34 yazdı:Selamlar [emoji1366]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gmtler boy göstermeye başladı. Çok şık.tpskl yazdı:
Yeni gumruk yasasi gercekten sacmalik. 150$ siniri cok komik. Kayis bile alinamiyor artik neredeyse…YakupDinler yazdı:Çok teşekkürler ama saat benim değil, dün kardeşime geldi sağolsun [mention]Bond [/mention]'un destekleriyleAlthor yazdı:Benim cok begendigim bir saat. Gmt degil ama time-only versiyonuna niyetlenmistim bir donem, sonrasinda somon kontenjanindan baltic micro-rotoru alarak o defteri kapattim [emoji16]YakupDinler yazdı:
Günaydın [emoji1303]
instagram: @watchesofcappadocia
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiAma ondan önce ben takayım dedim, açıkçası çok tarzım değil. Kadran rengi çok hoş ama bronz yerine daha somon olmasını tercih ederdim.
Baltic MR01 Salmon saatim dün gümrüğe geldi. Fakat 600 EUR ödediğim bir saat için 700 EUR ithalat bedeli istenince Baltic'e geri gönderttim. Artık Avrupa'dan bir arkadaşıma göndertip ona getirmesini rica edeceğim.
instagram: @watchesofcappadocia
Teşekkür ederim Tamer abim [emoji3526]Skywalker34tr yazdı:runo34 yazdı:Selamlar [emoji1366]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onur, harika bir dress güle güle kullan.
Teşekkürler[emoji4]esenturk yazdı:Gmtler boy göstermeye başladı. Çok şık.tpskl yazdı:
Ah bi de safir kristal ve vidalı tepe koysalarmış tadından yenmezmiş amatpskl yazdı:Teşekkürler[emoji4]esenturk yazdı:Gmtler boy göstermeye başladı. Çok şık.tpskl yazdı:
Genel olarak iyi modifiye edilmiş skx diyebilirim. Bezelin cam oluşu ve gmt özelliği harika. Tarih büyüteci yapılmayabilirmiş ancak kötü de değil bence.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: gargamell, ogeday ve 129 misafir
|