Günaydın [emoji3590]
Instagram: @WatchesOfCappadocia
kaanknv yazdı:Bahattin hocam hayırlı uğurlu olsun. Bu ağır abi duruşu çok hoşuma gidiyor Flagship'inBahas yazdı:İyi akşamlar…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKutunun 6.sını da beklemekteyiz
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
prx yazdı:Bahattin şapka çıkarıyorum.longines te çok güzel çok hızlısın.[emoji122][emoji106]Bahas yazdı:İyi akşamlar…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahas yazdı:kaanknv yazdı:Bahattin hocam hayırlı uğurlu olsun. Bu ağır abi duruşu çok hoşuma gidiyor Flagship'inBahas yazdı:İyi akşamlar…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKutunun 6.sını da beklemekteyiz
Teşekkürler Kaan hocam.
[emoji6]prx yazdı:Bahattin şapka çıkarıyorum.longines te çok güzel çok hızlısın.[emoji122][emoji106]Bahas yazdı:İyi akşamlar…
Çok sağol Ege. [emoji3526]
Tamer hocam çok teşekkür ederim.Skywalker34tr yazdı:Bahas yazdı:kaanknv yazdı:Bahattin hocam hayırlı uğurlu olsun. Bu ağır abi duruşu çok hoşuma gidiyor Flagship'inBahas yazdı:İyi akşamlar…
Teşekkürler Kaan hocam.
[emoji6]prx yazdı:Bahattin şapka çıkarıyorum.longines te çok güzel çok hızlısın.[emoji122][emoji106]Bahas yazdı:İyi akşamlar…
Çok sağol Ege. [emoji3526]
Bahattin hayırlı olsun, boşluğu doldurmuşsun. Bu rengi benim de çok hoşuma gitmişti ama GBX-100 beyaz modeli kullandığım için es geçtim. Akıllı saat özelliklerini de taşıyor uygulaması falan memnun kalmıştım. Güle güle kullan.
runo34 yazdı:
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], efe44, tt59, watchour ve 146 misafir
|