ahbob yazdı:Saat gerçekten müthiş kadrandaki düzgün sıkılmış vidalar da çok hoş bir hava katmış.
Vida konusunda bir sözdaşım daha oldu
Yalnız saate muhteşem, harika ve benzeri övücü yakıştırmaları yaparken içimden şu geçiyor. Markasını gizlesek aynı övgüleri alır mıydı? Bence güzel saat ama kadranın hurdalıkta bulunan parçaların eklenmesiyle imal edilmiş görünümü hoş değil. Firmalara da hak veriyorum: Ne yapsınlar? Aynısını yapıp dursa, minik değişikliklerle gitse: Elli yıldır aynı saati üretiyorlar, renk değişimi ile saat modeli mi değişir diyoruz. Çok değiştirseler: Bu ne aslını inkar etmiş diyoruz. Farklılık arayışları her zaman iyi sonuç vermese gerek.
Sonuç olarak kötü diyemem tabii ki ama muhteşem, şaheser gibi sıfatları kolay harcamamak lazım, sonra not yetmiyor, başlıyoruz muhteşem üstü... falan, filan.
Bu arada "ahbob" vidaların düzgün sıkıldığına pek katılamayacağım ama kadranın eklemeli yamalı yapısı içinde belli olmuyor diyebilirim. En azından Hublot vidaları gibi değil hepsi yönünü 12'ye doğru çevirmeye çalışmış.
Vakit nakittir.