therapeute yazdı:Bu model , deniz kullanımına uygunudur?
Bugüne kadar kimse Omega Speedmaster veya Rolex Submariner hakkında uzun uzadıya ahlam kesen yazılar yazmadı. Parası ve çevresi olan aldı, sadece parası olanlar bekliyor, parası olmayanlar ise uzaktan izliyordu.Aequidas yazdı:Omeganın ikonik speedmaster modelinin Swatch ortaklığında ürettiği bence eğlenceli bir modeli.Malzeme kaliteside abartıldığı kadar kötü değil.
Tüm insanların zevkleri aynı değildir benim hoşuma giden saati başkaları beğenmeyebilir o yüzden burada paragraflarca insanları yargılamak kimsenin haddine değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CptOz yazdı:Otomatik/mekanik saatlere kapitalist pazarlama sayesinde hayattalar , lüks tüketim malzemesi ve gereksiz demek şahsi düşüncem bu forum için abartılı olmuş. Kapitalist Rusya bile [emoji3]1950 lerden beri mekanik saat üretmektedir. Tabii ki lüks tüketim malzemesi olan saatler de var aynı arabalar gibi. Para, merak ve istek varsa isteyen 1 milyon dolarlık saat de alir, araba da alır, çiçek, böcek de alır. Başlığa yorum olarak plastik Omega/Swatch benim para vermeyi düşünmediğim bir saat olmasına rağmen alana güle güle kullansın, zevk meselesi derim. Bu forumda bir saate değsin veya değmesin 5-10 bin TL yi ciklet parası gibi kolayca verebilecek çok kullanıcı var. Önemli olan yolsuzluk, hırsızlık, haksiz kazanç olmadan kazanıp harcamak bence; öylesi gitsin istediğini alsın, kapitalist düzene faydası olsa bile helal olsun...
Sent from my SM-G780F using Tapatalk
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 46 misafir
|