Umutunal yazdı:Günaydın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uğur bey harika

Umutunal yazdı:Günaydın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
raven yazdı:SelAc yazdı:agahbagrik yazdı:raven yazdı:agahbagrik yazdı:Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de 3 hafta önce mavi olanını aldım.
Hayırlı olsun. Hangi siteden aldınız? İşçilik detayları nasıl?
Çok sağolun, ben çok memnun kaldım. Aliexpressten pagani'nin kendi hesabından aldım. Kasadaki çelik işlemesi başarılı, hiçbir rahatsız edici detayla karşılaşmadım. Mat çelik tasarıma yakışmış, ve kolay kolay çizilmiyor. Camı için sentetik safir deniyordu, o kafamı kurcalıyordu ama daha ilk haftadan çamaşır makinesiyle duvar arasına kolumu soktuğumda duvara feci şekilde sürtündü, çıkardığımda camında ve bezelinde boya ve sıva izleri vardı, dedim kesin çizildi ama sildikten sonra hiçbir iz kalmadı. Hem camı hem de bezelin çeliği ve boyası beklentimin çok üzerine sonuç verdi.
Şu da olsa diyebileceğim tek şey camı antirefle olabilirdi ama 100 dolarlık bir saatte olmamasını da anlıyorum.
İnceleme yazmak uzun sürecek gibi ben de buradan izlenimlerimi yazayım. Kasa şekli kadran indisleri ve kollar zaten bilindik Submersible tasarımı. İndisler halka şeklinde parlak metal. İçleri fosfor. Fırçalı yüzeyler çok başarılı olmasa da yeterli seviyede. Tepe koruyucunun etrafında işçilik daha iyi olabilirmiş. Sun Brust kadran ve altı yönüne doğru renk geçişi başarılı. Boynuzlar ve toka dilindeki finishing iyi değildi. Keskin kalmış biraz. Ben saati takmadan düzeltiverdim. 43 mm bir saat. Köşelerinde de etkisi ile daha büyük duruyor. Ancak 13 mm kalınlık oldukça iyi olmuş. Oturaklı ve rahatsız edici yüksekliği yok. Aksine ince duruyor diyebiliriz. Lume performansı Prospex Seikolara göre düşük. Bendeki saatin zaman tutuşu +2 sn civarı. Antirefle eksikliği var tabi. Cam ve bezel parlak duruyor. Kasada parlak yüzeyler ile birlikte Fırçalı yüzeyler olsa güzel olurdu bence. İlerleyen zamanlarda kasa kenarlarını parlatmayı düşünüyorum. Kordon sıkı ve yumuşak bir kumaş. Boynuz aralarında kumaşın üzerindeki çizgiler eğri duruyor. Kıvırma sırasında o şekli almış sanırım.
Bunu sevmedim. Dikişler düzgün. Alt kısmı deri. Netice itibarıyla verilen parayı hakettiği kanaatindeyim. Bezel, kadran ve kayıştaki yeşil renk haki yeşili. Çok cırtlak bir renk değil. Ben sevdim bu saati. 19.5 cm bilekte bu şekilde. İnce bileklerde iyi durmaz sanırım.
İnceleme paylaşımınız icin tesekkür ederim. Gecenlerde açtığım İsvicre mi homage mi başlığında aklımda bu saat vardı.
Bence otomatik olarak kapanmiş[emoji106][emoji23]muratcan87 yazdı:Haftayı klasik kapattık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir
|