Muhtemelen yanlış zamanda tarih ayarı yaptınız. İyi bir ustaya yaptırın bence. Aynı sorunu ben de jazzmaster chronoda yaşadım. Cengiz Usta halletti.uky86 yazdı:Herkese merhaba küçük bir sorum olucaktı hamilton hamilton jazzmaster day date saatim gece 22,50 de gün ve tarih değişimi yapıyor ortalama bir saatçi halledebilir mi bu sorunu acaba ?
copycat yazdı:Muhtemelen yanlış zamanda tarih ayarı yaptınız. İyi bir ustaya yaptırın bence. Aynı sorunu ben de jazzmaster chronoda yaşadım. Cengiz Usta halletti.uky86 yazdı:Herkese merhaba küçük bir sorum olucaktı hamilton hamilton jazzmaster day date saatim gece 22,50 de gün ve tarih değişimi yapıyor ortalama bir saatçi halledebilir mi bu sorunu acaba ?
CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul Sirkeci de sahan saatçiler çarşısı 4 kat Bengi saat Cengiz usta saat tamircisiuky86 yazdı:copycat yazdı:Muhtemelen yanlış zamanda tarih ayarı yaptınız. İyi bir ustaya yaptırın bence. Aynı sorunu ben de jazzmaster chronoda yaşadım. Cengiz Usta halletti.uky86 yazdı:Herkese merhaba küçük bir sorum olucaktı hamilton hamilton jazzmaster day date saatim gece 22,50 de gün ve tarih değişimi yapıyor ortalama bir saatçi halledebilir mi bu sorunu acaba ?
esasen ılk basta gun atarken yarıda kalıyordu onun ıcın saat saate goturdum usta ıcını acıp ınceledı bana fıyat verdı ozaman yaptırmadım yarım atmasını cozdum ama bu seferde 11 de atıyor cengız usta kım ?
Heesh yazdı:İstanbul Sirkeci de sahan saatçiler çarşısı 4 kat Bengi saat Cengiz usta saat tamircisiuky86 yazdı:copycat yazdı:Muhtemelen yanlış zamanda tarih ayarı yaptınız. İyi bir ustaya yaptırın bence. Aynı sorunu ben de jazzmaster chronoda yaşadım. Cengiz Usta halletti.uky86 yazdı:Herkese merhaba küçük bir sorum olucaktı hamilton hamilton jazzmaster day date saatim gece 22,50 de gün ve tarih değişimi yapıyor ortalama bir saatçi halledebilir mi bu sorunu acaba ?
esasen ılk basta gun atarken yarıda kalıyordu onun ıcın saat saate goturdum usta ıcını acıp ınceledı bana fıyat verdı ozaman yaptırmadım yarım atmasını cozdum ama bu seferde 11 de atıyor cengız usta kım ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Saat Mekanizmaları & Teknik Bilgiler - Movements & Technical Info
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir
|