razz yazd覺:Frax;st羹nde Rolex yazsayd覺 muhtemelen ikinci el de IWC'den en az 1.5x daha fazla fiyata sahip olurdu, bilezii malzeme ve i癟ilik a癟覺s覺ndan Seiko 5 bileziinden biraz hallice olurdu, cam'覺nda asla AR kaplama olmazd覺 ve evet ben onu al覺rd覺m..
Jazz; Saati g繹rd羹羹mde zaten bir m羹teri i癟in ayr覺lm覺t覺 ve fiyat IWC 繹zelinde ikinci el i癟in y羹ksek bir fiyatt覺.. Ancak t羹m bunlar覺n d覺覺nda saat ger癟ekten kalite kavram覺na referans olabilecek i癟ilie sahip..
winterdrops yazd覺:razz yazd覺:Frax;st羹nde Rolex yazsayd覺 muhtemelen ikinci el de IWC'den en az 1.5x daha fazla fiyata sahip olurdu, bilezii malzeme ve i癟ilik a癟覺s覺ndan Seiko 5 bileziinden biraz hallice olurdu, cam'覺nda asla AR kaplama olmazd覺 ve evet ben onu al覺rd覺m..
Jazz; Saati g繹rd羹羹mde zaten bir m羹teri i癟in ayr覺lm覺t覺 ve fiyat IWC 繹zelinde ikinci el i癟in y羹ksek bir fiyatt覺.. Ancak t羹m bunlar覺n d覺覺nda saat ger癟ekten kalite kavram覺na referans olabilecek i癟ilie sahip..
Razz Rolex'in bilezik i癟ilii Seiko'dan biraz iyi derken espirimi yap覺yordun yoksa ciddimisin? Hani u y羹zden soruyorum ben foruma 羹ye olduumdan beri Rolex tepeden t覺rnaa i癟iliinin m羹kemmel olmas覺 y羹z羹nden 繹vg羹ler ald覺覺 i癟in a覺rd覺m o y羹zden yani.![]()
Acil doyurucu bir cevap vermezsen kafamdaki Rolex alg覺s覺 tamamiyle y覺k覺lmak 羹zere
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 116 misafir
|