Bu arkadasla 13. yila varan birlikteligimiz anisina; Tissot PRC 200 Chronograph. Hala ilk günkü gibi isil isil ve dakik.

Çok güzel[emoji106]Coppermine yazdı:Selamlar,
Bu arkadasla 13. yila varan birlikteligimiz anisina; Tissot PRC 200 Chronograph. Hala ilk günkü gibi isil isil ve dakik.
Çok güzel bir saat. 38mm mi acaba bu?prx yazdı:İllaki Tissot×dolunay [emoji2321]
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
39 mm teşekkürler.mecako52 yazdı:Çok güzel bir saat. 38mm mi acaba bu?prx yazdı:İllaki Tissot×dolunay [emoji2321]
SM-S906U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
prx yazdı:Çok güzel[emoji106]Coppermine yazdı:Selamlar,
Ben atomik saate göre ayarlayıp bazen kontrol ediyorum 2-3 gün şaşmadan saniye saniye tuttuğu oluyor kalibre cidden güzelsrdy yazdı:
Tissot PRX Powermatic 80 ile 3 gündür yaptığım ölçümlere göre hassasiyeti günde 1.4 sn. Bunu 1-2 haftaya çıkarıp nasıl ilerlediğini daha iyi görmek istiyorum. Bu arada saat geceleri dışarda, gündüzleri ise kolumda sürekli kurularak çalışıyor. Eğer bu ölçüm gerçekse bildiğiniz gibi bu chronometer standardında, inanılmaz bir hassasiyet demektir.
Eğer birkaç kişi daha bu ölçümü yapabilirse belki daha güvenilir bir veri seti elde edebiliriz.
Bu fiyata bu performans gerçekten beklentilerin ötesinde!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: BaranKurt, Merdo ve 203 misafir
|