Mtn yazd覺:ok g羹zel saat g羹le g羹le kullan覺n. Fotoraflar ve bilgiler i癟in teekk羹r ederiz.
stad maallah 癟ou isvii癟reliden daha iyi biliyorsun oralar覺 [emoji3]muratcan87 yazd覺:monopusher yazd覺:Biel bienne duymutum z羹rihteyken 癟ok var demilerdi saat癟i orda
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Aynen Rolex 羹retim yap覺yor, Swatch Group, Omega, Hamilton gibi markalar覺n genel merkezi ve 羹retimi orada. Ayr覺ca 襤svi癟re Saat Federasyonu da orada. Le Locle'yi de katarsak hatta Zenith, Ulsyee Nardin, Mido, Montblanc, Certina, Zodiac, Favre-Leuba, Universal Geneve gibi markalar da oralarda. Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Chopard, Piaget, Breguet, Blancpain gibi en 羹st markalar覺n yer ald覺覺 Cenevre - La Vallee de Joux ekseni ile birlikte 襤svi癟re'nin en 繹nemli saat癟ilik merkezi Le-Locle - Biel/Bienne ekseni bu anlamda.
monopusher yazd覺:stad maallah 癟ou isvii癟reliden daha iyi biliyorsun oralar覺 [emoji3]muratcan87 yazd覺:monopusher yazd覺:Biel bienne duymutum z羹rihteyken 癟ok var demilerdi saat癟i orda
Aynen Rolex 羹retim yap覺yor, Swatch Group, Omega, Hamilton gibi markalar覺n genel merkezi ve 羹retimi orada. Ayr覺ca 襤svi癟re Saat Federasyonu da orada. Le Locle'yi de katarsak hatta Zenith, Ulsyee Nardin, Mido, Montblanc, Certina, Zodiac, Favre-Leuba, Universal Geneve gibi markalar da oralarda. Patek Philippe, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Chopard, Piaget, Breguet, Blancpain gibi en 羹st markalar覺n yer ald覺覺 Cenevre - La Vallee de Joux ekseni ile birlikte 襤svi癟re'nin en 繹nemli saat癟ilik merkezi Le-Locle - Biel/Bienne ekseni bu anlamda.
haylo yazd覺:Hem kordon/saat hem gezi ii s羹per olmu.
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: therapeute ve 265 misafir
|