TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Hydroconquest Quartz Mı Yoksa Tissot Seastar 1000 P

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Longines Hydroconquest Quartz Mı Yoksa Tissot Seastar 1000 P

Mesaj EnesBey » 03 Oca 2023, 18:08

Değerli saat severler sizlerin de fikirlerini merak ediyorum bu iki modelin ikinci el piyasası ortalama aynı fiyatlarda hydroconquest ufak bir farkla daha yüksek sizce hemen hemen aynı fiyatlara hangi saati alırdınız ?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
EnesBey

Re: Longines Hydroconquest Quartz Mı Yoksa Tissot Seastar 10

Mesaj danGerfuLL » 03 Oca 2023, 18:15

Seastar 1000 alırım. Seastarlar güzel saatler ancak forumda pek denk gelmedim.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj EnesBey » 03 Oca 2023, 20:58

Otomatik olması ve powermatic 80 mekanizma olması büyük avantaj almak isteyen kişilere denk gelmiştim.

Kullanıcı avatarı
EnesBey

Mesaj Demirci » 03 Oca 2023, 23:47

Bende Longines VHP Conquest var, gayet memnunum. Alırken bende Tissot Seastar ile arasında kalmıştım ama seçimim marka imajının daha iyi olduğunu düşündüğüm için Longines den yana oldu, bütçeni daha yukarı çıkarabilirsen Longines marka otomotik saatlere yönel derim.
Kullanıcı avatarı
Demirci

Mesaj EnesBey » 04 Oca 2023, 00:46

Demirci yazdı:Bende Longines VHP Conquest var, gayet memnunum. Alırken bende Tissot Seastar ile arasında kalmıştım ama seçimim marka imajının daha iyi olduğunu düşündüğüm için Longines den yana oldu, bütçeni daha yukarı çıkarabilirsen Longines marka otomotik saatlere yönel derim.
Otomatik versiyonda alabilirim yeni seri çok güzel ama şu anda saat satmadan almak istiyorum o yüzden hydroconquest quartz ve seastar powermatic 80 arasında kaldım

Kullanıcı avatarı
EnesBey

Mesaj hknmtn » 05 Oca 2023, 01:34

Merhaba. Hangi saati tercih edersiniz bilmem ama öncelikle şunu söyleyim: Tercihiniz Tissot Seastar modelinden yana olursa çok iyi sahteleri var dikkat edin. Bir bilene danışın. %50 kendine saatçi diyenlerin bile yutabileceği kaliteli sahteleri var. Bu sahteleri yurt dışından geldi, kutu var evrak yok, bilmem kaç saatçiye sordum orijinal dedi, hediye geldi, eski nişanlımın saati vb. şeyler söyleyerek cazip fiyatlarla satıyorlar aman dikkat edin.
Bu ikili arasından da otomatik olan Seastar modelinden yana oy kullanıyorum. Şahsi olarak mekanik saatlere olan düşkünlüğüm sebebiyle söylüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun saatiniz.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj EnesBey » 05 Oca 2023, 11:19

hknmtn yazdı:Merhaba. Hangi saati tercih edersiniz bilmem ama öncelikle şunu söyleyim: Tercihiniz Tissot Seastar modelinden yana olursa çok iyi sahteleri var dikkat edin. Bir bilene danışın. %50 kendine saatçi diyenlerin bile yutabileceği kaliteli sahteleri var. Bu sahteleri yurt dışından geldi, kutu var evrak yok, bilmem kaç saatçiye sordum orijinal dedi, hediye geldi, eski nişanlımın saati vb. şeyler söyleyerek cazip fiyatlarla satıyorlar aman dikkat edin.
Bu ikili arasından da otomatik olan Seastar modelinden yana oy kullanıyorum. Şahsi olarak mekanik saatlere olan düşkünlüğüm sebebiyle söylüyorum.
Şimdiden hayırlı olsun saatiniz.
Merhaba evet dediğiniz gibi sahteler var ama çözüm çok basit kapakta ki kod eğer tissot sitesinde çıkar ve saat kayıtlı olursa sıkıntısız olur sizin de aklınızda bulunsun hiç saatçi dolaşmanıza gerek yok sitesinden sorgulama yapın yeter.

Kullanıcı avatarı
EnesBey

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: delay ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners