BatuhanKLC yazdı:Bond Burak abi sağ olsun zam gelmeden bir tane beyaz PRX otomatik de ben aldım. Zaman tutması tek kelime ile muhteşem ! İlk taktığım gün 30 kere tepe çevirerek rezerv doldurdum ve bu gün 4. Günü ( her gün kullandım) . Sadece 5 saniye ileri gitti! Muhteşem zaman tutması var . Öneren ve almama aracılık eden herkese teşekkür ederim.
Mtn yazdı:BatuhanKLC yazdı:Bond Burak abi sağ olsun zam gelmeden bir tane beyaz PRX otomatik de ben aldım. Zaman tutması tek kelime ile muhteşem ! İlk taktığım gün 30 kere tepe çevirerek rezerv doldurdum ve bu gün 4. Günü ( her gün kullandım) . Sadece 5 saniye ileri gitti! Muhteşem zaman tutması var . Öneren ve almama aracılık eden herkese teşekkür ederim.
Güle güle kullanın. İleri gitmesi de iyi olmuş. Bilek fotoğrafı da bekliyoruz:)
Hayırlı olsun beyaz kadranı görelim bileginizde aynen geri kalması hoş birşey değil katılıyorum.[emoji106][emoji108]BatuhanKLC yazdı:Bond Burak abi sağ olsun zam gelmeden bir tane beyaz PRX otomatik de ben aldım. Zaman tutması tek kelime ile muhteşem ! İlk taktığım gün 30 kere tepe çevirerek rezerv doldurdum ve bu gün 4. Günü ( her gün kullandım) . Sadece 5 saniye ileri gitti! Muhteşem zaman tutması var . Öneren ve almama aracılık eden herkese teşekkür ederim.
Bende beğendim yeşilinin yanına alaşım bile varmancho yazdı:Yeni çıkan buz mavisi 40 mm PRX çok şık duruyor. https://www.abtsaat.com/tissot-prx-t137 ... -kol-saati
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: alperengur, kesikparmak, ofis ve 206 misafir
|