SM-S918U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010 veya 2011 olması lazım. Ankarada forum buluşması yapmıştık sen Irak'tan gelmiştinmlm yazdı:Gerçekten çok güzel araçlar Tipolar, sene 99-2000 hayallerimi süslerdi gerçekten digital göstergeler, tasarım vs herşeyiyle.
Alfada da seninle birlikte gazlamışlığımız var Ankaralarda kaç sene geçti he [emoji38]
mlm yazdı:Gerçekten çok güzel araçlar Tipolar, sene 99-2000 hayallerimi süslerdi gerçekten digital göstergeler, tasarım vs herşeyiyle.
Alfada da seninle birlikte gazlamışlığımız var Ankaralarda kaç sene geçti he [emoji38]
scudetto yazdı:Teşekkürler, 2011-2012 yıllarında Ankara'daki Alfa buluşmalarında ben de yer almıştım, o zaman 147 Q2 vardı bende, Ankara'da üniversitede okuyordum, belki denk bile gelmişizdir. 33 de 9 yıldır bildiğim bir araç, Engin'den alıp 6 aylık bir restorasyona soktum.
SM-S918U1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
korayyalnizlar yazdı:mlm yazdı:Gerçekten çok güzel araçlar Tipolar, sene 99-2000 hayallerimi süslerdi gerçekten digital göstergeler, tasarım vs herşeyiyle.
Dijital gösterge, dijital klima ve uzun yol konforu gibi konularda marka baz alındığında döneminin ilerisinde bir otomobil. Fiat'ın çok önemli bir üretici olmasına karşın günümüz algısıyla beklenmeyecek detaylar sunuyor. Tabii bizde olan örnek SX donanımında, dijital kadranlar bulunmasına karşın dijital klima barındırmıyor fakat kadranlar gece yolculuklarına müthiş bir retroluk katıyor. Diğer yandan Sayın Bond'un göndermiş olduğu efsanevi 2.0 litre 16 valf motor ve sesi için bahsettiğim retro histen vazgeçilerek Sedicivalvole'nin analog kadranlarıyla çok keyifli anlar yaşanabilir :-)
Başta Alfa Romeo modelleri olmak üzere İtalyan otomobilleri 156 GTA'sından Fiat Uno'ya kadar çok derin bir kültür içeriyor ve sanat eseri denebilecek örnekler barındırıyorlar. Almanların muazzam üretim kalitesi, Japonların sorunsuzluğu, Fransızların otomotive katmış olduğu yenilikler yanında İtalyan modelleri çoğu insan tarafından hoşlanılmamasına karşın kendin has kusurlarıyla insanlara benziyor ve onlara bulaştığınızda makineyle iletişim kurmayı biliyorsanız o artık bir otomobilden ziyade hayatınızın içinden biri oluyor.
Sağ koltuktan feragat edip resmi olarak (18 yaşıma girince) sol koltuğa geçme hakkımı elde edince hayata dair hedeflerimden biri bu koltuğun bir 156 Sportwagon koltuğu olması...
Saatler gibi ince zevklere sahip bir oluşum içerisinde bu kadar İtalyan otomobili kullanıcısı ve meraklısı olmasına çok şaşırmamak lazım fakat şahsım adına aynı dili konuştuğum birçok kişiyi görmekten memnuniyet duydum. Tipo hakkında dönüşleriniz için ise teşekkürlerimi sunuyorum...
Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir
|