襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
muratcan87 » 18 Nis 2023, 11:28
depechemode yazd覺:Arkadalar saati bak覺m i癟in Swatch t羹rkiye ye g繹ndermitim. Onlar saat eski olduu i癟in bak覺m yetkisinin isvi癟rede olduunu ve oraya g繹nderme talebinde bulundular. Ben vazge癟tim, 癟al覺an saat ar覺za yok. Fiyat almad覺m oraya gidince fiyat belirliyorlar. Eer vazge癟ersen g羹mr羹k masraflar覺 yine 1200 tl veriyorsun. Ayr覺ca d繹viz kuru malum. Dorumu yapt覺m bilmiyorum.
1991 癟ok da eski say覺lmaz asl覺nda. Genelde 襤svi癟re'deki d羹zg羹n Longines sertifikal覺 yerler 200-300 Euro civar覺nda bak覺m yap覺yor 癟ok bir par癟a deiimi olmayacaksa. Longines'nin kendisinde de g羹ncel bak覺m tutar覺 250Euro. Bu saat biraz daha eski olduundan bu fiyat覺n y羹kseleceini d羹羹nm羹yorum. Swatch T羹rkiye sadece bu gibi mekanizmalar i癟in par癟a tutmuyordur elinde, o nedenle de 襤svi癟re'ye g繹nderiliyordur diye d羹羹n羹yorum.
-

muratcan87
-
- Kay覺t: 17 Tem 2017, 14:20
depechemode » 26 Nis 2025, 15:39
muratcan87 yazd覺:depechemode yazd覺:Arkadalar saati bak覺m i癟in Swatch t羹rkiye ye g繹ndermitim. Onlar saat eski olduu i癟in bak覺m yetkisinin isvi癟rede olduunu ve oraya g繹nderme talebinde bulundular. Ben vazge癟tim, 癟al覺an saat ar覺za yok. Fiyat almad覺m oraya gidince fiyat belirliyorlar. Eer vazge癟ersen g羹mr羹k masraflar覺 yine 1200 tl veriyorsun. Ayr覺ca d繹viz kuru malum. Dorumu yapt覺m bilmiyorum.
1991 癟ok da eski say覺lmaz asl覺nda. Genelde 襤svi癟re'deki d羹zg羹n Longines sertifikal覺 yerler 200-300 Euro civar覺nda bak覺m yap覺yor 癟ok bir par癟a deiimi olmayacaksa. Longines'nin kendisinde de g羹ncel bak覺m tutar覺 250Euro. Bu saat biraz daha eski olduundan bu fiyat覺n y羹kseleceini d羹羹nm羹yorum. Swatch T羹rkiye sadece bu gibi mekanizmalar i癟in par癟a tutmuyordur elinde, o nedenle de 襤svi癟re'ye g繹nderiliyordur diye d羹羹n羹yorum.
Sene ba覺nda bak覺ma g繹nderdim isvi癟reye 3 ayd覺r bekliyorum bakal覺m.
-

depechemode
-
- Kay覺t: 04 Oca 2023, 16:14
onno92 » 28 Nis 2025, 13:44
Burada bir ustaya yapt覺r覺lamaz m覺yd覺? temizlik, bak覺m, yalama iini halledip verecek birileri vard覺r burada da.
-

onno92
-
- Kay覺t: 09 ub 2011, 23:58
depechemode » 28 Nis 2025, 14:47
onno92 yazd覺:Burada bir ustaya yapt覺r覺lamaz m覺yd覺? temizlik, bak覺m, yalama iini halledip verecek birileri vard覺r burada da.
Forumda baz覺 arkadalar覺n tavsiyeleri oldu. 34 y覺ll覺k bir model olduu i癟in a覺nm覺 par癟as覺 varsa ancak orjinal tak覺labiliyormu. Longines t羹rkiye inceledi. Model eski olduu i癟in isvi癟reye g繹nderme karar覺 ald覺. Kabul etmez iseniz 羹r羹n羹 geri veriyorlar. Sevdiim an覺s覺 olan bir saat olduundan g繹nderilmesini kabul ettim.
-

depechemode
-
- Kay覺t: 04 Oca 2023, 16:14
Heesh » 28 Nis 2025, 14:49
Erk Ko癟ak videosunda g繹rm羹t羹m san覺r覺m bu tip eski saatler i癟in vidas覺ndan kaftan覺na kadar tamir bak覺m yapabildikleri ayr覺 bir b繹l羹mleri varm覺 hatta par癟alar覺n makinalar覺 bile bulunuyormu 羹retmek gerekir ise diye bence longinese g羹venip g繹nderin acayip muazzam vintage saat birimleri var m覺
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
-

Heesh
-
- Kay覺t: 30 Eki 2015, 16:00
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 272 misafir