u an en az覺ndan cebimizden ne kadar 癟覺kaca覺n覺 bilerek rahat bi ekilde sipari verebiliriz

kordon da baya g羹zel oldu. fotorafta siyah gibi 癟覺km覺 ama saatin kadran rengiyle ayn覺 asl覺nda.

LynXMaSTeR yazd覺:sipari 2 haftada ptt kargo ile geldi. ekstra herhangi bir 羹cret vs 癟覺kmad覺.
u an en az覺ndan cebimizden ne kadar 癟覺kaca覺n覺 bilerek rahat bi ekilde sipari verebiliriz
kordon da baya g羹zel oldu. fotorafta siyah gibi 癟覺km覺 ama saatin kadran rengiyle ayn覺 asl覺nda.
LynXMaSTeR yazd覺:sipari 2 haftada ptt kargo ile geldi. ekstra herhangi bir 羹cret vs 癟覺kmad覺.
Merhabalar, kay覺tan memnun musunuz? Bende gentleman i癟in b繹yle bir kay覺 ar覺yordum.LynXMaSTeR yazd覺:sipari 2 haftada ptt kargo ile geldi. ekstra herhangi bir 羹cret vs 癟覺kmad覺.
EvrenT yazd覺:Merhabalar, kay覺tan memnun musunuz? Bende gentleman i癟in b繹yle bir kay覺 ar覺yordum.LynXMaSTeR yazd覺:sipari 2 haftada ptt kargo ile geldi. ekstra herhangi bir 羹cret vs 癟覺kmad覺.
Teekk羹r ediyorum.
Mi Note 10 Lite cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: alperengur ve 225 misafir
|