gargamell yazdı:Konuyu hortlatmak adına, karar ne oldu? Paylaşr mısınız?
Haklisiniz, uzun sure yazmadigim icin konu acikta kalmis.
Basligi actigimda butcemi 3000 Euro olarak belirlemistim, ancak daha sonra bu kadar butceye cikiyorsam biraz daha uzerine cikip kayda deger bir adim atmaliyim diye dusundum.
IWC Pilot Mark XX (IW328203) modelini almak icin gittigim bayiden eli bos dondum. Burada biraz esimin saatle ilgili olumsuz yorumlari rol oynadi. Ama asil sebep benim kararsizligimdi, cunku youtube ve reddit'den arastirdigim kadariyla bazi kullanicilar saatle ilgili iki problem yasamis.
Birincisi deri kayisin kisa surede deforme olup ufalanmasi; kesinlikle Mark XVIII modeline gore kalite dusmus.
Ikincisi ise mekanizmayla ilgili her ne kadar iyilestirme yapildigi iddia edilse de, bir cok olumsuz sey yazilmasi. Sadece asagiya ekledigim video ve yapilan yorumlari okumaniz bile fikir verecektir.
Not: Ayni mekanizma 13000 Euroluk yeni Ingenieur modelinde de kullaniliyor!
https://youtu.be/LhMo8hIe16o?si=pTKsu9duuYE-40VdSonrasinda Omega Seamaster Aqua Terra modelini (220.10.41.21.03.004) alip almamakta cok kararsiz kaldim ve acikcasi ayni saati kayinbiraderim de taktigi icin vazgectim. Butikte denedim ve ne yazik ki bilekte de cok guzel durmustu

Bu sekilde kararsizliklarla gecen surede saati alimi yapamadim maalesef. IWC icin Istanbul Greenwich'ten guzel bir teklif almistim, Omega'yi ise Venedik Butik'te denemis ve indirim alamamistim, zaten burada yasadigim icin vergi iadesi de alamiyorum.
Artik 5-6K'lari hedefledigim icin sindirerek verecegim bir karar olsun istiyorum.