TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Doland覺r覺c覺y覺 doland覺rmak!

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Doland覺r覺c覺y覺 doland覺rmak!

Mesaj Umutt » 12 Haz 2023, 17:27

LynXMaSTeR yazd覺:bu s覺ralar s羹rekli olarak verdiim ilanlara "ciddi al覺c覺y覺m, istanbulda tan覺d覺k varsa elden teslim alabilirim, paray覺 da elden veya eft ile g繹nderirim" eklinde mesajlar al覺yorum.
bu arkadalar doland覺rma iini tam olarak nas覺l yapacaklar anlam veremedim.
istanbuldaki tan覺d覺a saati g繹nderdim diyelim, para benim hesaba ge癟meden saati vermemesini tembihledim, benden onay almad覺k癟a saati veremeyecek, bu adamlar paray覺 g繹nderdikten sonra da nas覺l doland覺racaklar oras覺n覺 anlamad覺m.
bankaya bloke mi koyduracaklar, var m覺 benzer durumla kar覺laan, nas覺l bi y繹ntem izliyorlar acaba?

Merhaba,

襤htimaller unlar;

Siz kargoya verdiinizde gonderdiiniz arkada覺n ismini 繹renip , kargo ubesinden kimliksiz almaya 癟al覺acak, ki genelde surat kargo ile istiyor bu tipler

襤kinci ihtimal, paray覺 g繹nderdim deyip ekrandan size sahte dekont ya da hs hareketi g繹sterecek ( bir photoshop a bakar) Transfer onay bekliyor , para pzt hs a gecer diyecek, kabul etmezseniz ar覺za 癟覺kartacak, ben size parayo g繹nderdim diyecek

癟羹nc羹s羹 de 繹nceden belirledii korunaks覺z bir lokasyona cag覺r覺p, saate bakma bahanesi ile al覺p ka癟acak ya da yapabilirse darp edecek vs.

Bankaya bloke koydurma gibi bir opsiyon yok, son saat sat覺覺mda 2 no lu ihtimali yapmaya 癟al覺t覺lar, her seyde anlam覺t覺k, s繹zde d繹viz transferi yapacaklard覺, konuyu hissettiim i癟in 癟al覺t覺覺 bankada hesab覺m olduunu ve transferin anl覺k olarak geleceini, dolay覺s覺yla rakam覺 hesab覺mda g繹rmeden hi癟 bir ilem yapmayaca覺m覺 s繹yledim. Bir daha ne arad覺, ne de telefonumu a癟t覺..
Kullan覺c覺 avatar覺
Umutt

Kay覺t: 01 Oca 2011, 23:13

Mesaj tcake » 12 Haz 2023, 17:27

LynXMaSTeR yazd覺:bu s覺ralar s羹rekli olarak verdiim ilanlara "ciddi al覺c覺y覺m, istanbulda tan覺d覺k varsa elden teslim alabilirim, paray覺 da elden veya eft ile g繹nderirim" eklinde mesajlar al覺yorum.
bu arkadalar doland覺rma iini tam olarak nas覺l yapacaklar anlam veremedim.
istanbuldaki tan覺d覺a saati g繹nderdim diyelim, para benim hesaba ge癟meden saati vermemesini tembihledim, benden onay almad覺k癟a saati veremeyecek, bu adamlar paray覺 g繹nderdikten sonra da nas覺l doland覺racaklar oras覺n覺 anlamad覺m.
bankaya bloke mi koyduracaklar, var m覺 benzer durumla kar覺laan, nas覺l bi y繹ntem izliyorlar acaba?
Tan覺d覺覺n覺z覺n ismini,nerede ikamet ettiini vb. bilgileri ve hangi kargoyla g繹nderdiinizi 繹renmeye 癟al覺acak eer 繹renirse direkt kargodan gidip tan覺d覺覺n覺z覺n ismini s繹yleyip alacak.

GM 9 Pro d cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
tcake

Kay覺t: 05 Oca 2021, 12:02

Mesaj mbkutsal » 12 Haz 2023, 22:19

Bal覺覺n 羹zerinden epey s羹re ge癟ti bu zaman diliminde UPS kargoyu teslim eden 癟al覺an覺n覺 iten 癟覺kard覺 ve savc覺l覺a su癟 duyurusunda bulundu.Ben de UPS hakk覺nda kiisel verilerin korunmas覺 hakk覺nda kanun uyar覺nca ikayette bulunarak 300 bin TL cezaya mahkum ettirdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
mbkutsal

Kay覺t: 16 Haz 2013, 22:15

Mesaj mturann » 13 Haz 2023, 09:00

mbkutsal yazd覺:Bal覺覺n 羹zerinden epey s羹re ge癟ti bu zaman diliminde UPS kargoyu teslim eden 癟al覺an覺n覺 iten 癟覺kard覺 ve savc覺l覺a su癟 duyurusunda bulundu.Ben de UPS hakk覺nda kiisel verilerin korunmas覺 hakk覺nda kanun uyar覺nca ikayette bulunarak 300 bin TL cezaya mahkum ettirdim.

:thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj mecako52 » 13 Haz 2023, 09:33

mbkutsal yazd覺:Bal覺覺n 羹zerinden epey s羹re ge癟ti bu zaman diliminde UPS kargoyu teslim eden 癟al覺an覺n覺 iten 癟覺kard覺 ve savc覺l覺a su癟 duyurusunda bulundu.Ben de UPS hakk覺nda kiisel verilerin korunmas覺 hakk覺nda kanun uyar覺nca ikayette bulunarak 300 bin TL cezaya mahkum ettirdim.
Tazminat davas覺 da a癟acak m覺s覺n覺z?

SM-S906U1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
mecako52

Ya: 31
Kay覺t: 31 Au 2022, 10:13

Mesaj mbkutsal » 13 Haz 2023, 10:10

Kiisel verilerin korunmas覺 hakk覺nda kanun kapsam覺nda tazminat s繹z konusu olmuyor maalesef. Kargo i癟erii saatti diyerek ki her t羹rl羹 yaz覺ma ve ilan bilgileri bunu teyit ediyor olmas覺na ramen hakkaniyet a癟覺s覺ndan dava a癟mad覺m zaten UPS e olay覺 olduu gibi anlat覺nca onlarda rahatlad覺 ve olay konusunda gerekli ciddiyeti maalesef g繹stermediler.
Kullan覺c覺 avatar覺
mbkutsal

Kay覺t: 16 Haz 2013, 22:15

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Google [Bot] ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners