LynXMaSTeR yazd覺:bu s覺ralar s羹rekli olarak verdiim ilanlara "ciddi al覺c覺y覺m, istanbulda tan覺d覺k varsa elden teslim alabilirim, paray覺 da elden veya eft ile g繹nderirim" eklinde mesajlar al覺yorum.
bu arkadalar doland覺rma iini tam olarak nas覺l yapacaklar anlam veremedim.
istanbuldaki tan覺d覺a saati g繹nderdim diyelim, para benim hesaba ge癟meden saati vermemesini tembihledim, benden onay almad覺k癟a saati veremeyecek, bu adamlar paray覺 g繹nderdikten sonra da nas覺l doland覺racaklar oras覺n覺 anlamad覺m.
bankaya bloke mi koyduracaklar, var m覺 benzer durumla kar覺laan, nas覺l bi y繹ntem izliyorlar acaba?
Merhaba,
襤htimaller unlar;
Siz kargoya verdiinizde gonderdiiniz arkada覺n ismini 繹renip , kargo ubesinden kimliksiz almaya 癟al覺acak, ki genelde surat kargo ile istiyor bu tipler
襤kinci ihtimal, paray覺 g繹nderdim deyip ekrandan size sahte dekont ya da hs hareketi g繹sterecek ( bir photoshop a bakar) Transfer onay bekliyor , para pzt hs a gecer diyecek, kabul etmezseniz ar覺za 癟覺kartacak, ben size parayo g繹nderdim diyecek
癟羹nc羹s羹 de 繹nceden belirledii korunaks覺z bir lokasyona cag覺r覺p, saate bakma bahanesi ile al覺p ka癟acak ya da yapabilirse darp edecek vs.
Bankaya bloke koydurma gibi bir opsiyon yok, son saat sat覺覺mda 2 no lu ihtimali yapmaya 癟al覺t覺lar, her seyde anlam覺t覺k, s繹zde d繹viz transferi yapacaklard覺, konuyu hissettiim i癟in 癟al覺t覺覺 bankada hesab覺m olduunu ve transferin anl覺k olarak geleceini, dolay覺s覺yla rakam覺 hesab覺mda g繹rmeden hi癟 bir ilem yapmayaca覺m覺 s繹yledim. Bir daha ne arad覺, ne de telefonumu a癟t覺..