bravoecho yazdı:Birkac ulke ile ilgili Rolex bayisi izlenimimi paylasayim:
Hollanda: turiste satmaya hic hevesli degiller, klasik laflar. Schipol havalimanindaki Rolex bayisinde sansa SS Sport model dusuren cok oluyor. Ben nefes nefese gittim ama eli bos dondum
Belcika: siraya bile yazmiyorlar
Almanya: cok kucuk Rolex retailer'lar var sagda solda. Sokakta yururken karsiniza cikan, eger sansliysaniz belki ??? diyorum
Dubai: son 1 yil icinde 100bin dirhem'lik satin alma gecmisiniz yoksa, DJ icin bile siraya yazmiyorlar
josemari1903 yazdı:Öncelikle cevap için çok teşekkür ederim, peki işim gereği sıklıkla yurtdışına çıkıyorum, daha kolay alabileceğim başka bir yer biliyor musunuz? Çevrenizde hiç duydunuz mu?
bravoecho yazdı:Hicbiri gelmez... Rhodium'dan bahsediyorsak, onceden bir satin alma tarihceniz yoksa DJ bile hayal etmeyin
Starbucks/Batman vs... zaten hayal
Fazla premium eklememis + guvenilir bir grey bulursaniz alin gecin. Maalesef durum bu. Uzun suredir boyle...
Diger bir ihtimal, saat alabilen bir tanidiginiz varsa, siraya o yazdirsin adini ona belki gelir. Gerisi onunla sizin aranizdaki alisverise kalmis
]
Köln'de AD olarak 3 farklı mağazaya uğradım bugün, stok yok diyorlarl, almanya adresi varsa sıraya yazıyorlar sadece.
Exhibition only olarak baya geniş bir fiyat aralığında modeller vardı