prx yazdı:Onun kolayı var çekmeden önce ben tişörtümle lensi siliyorum hep.o da olmazsa çektiğiniz fotoyu şimdi çok kolay az bi kırpın normal içindeki programla resim boyu küçülünce bi sorun kalmaz.ama tişört te önemli.[emoji106]slhgzl yazdı:Veysel bey,Ege bey teşekkür ederim.Ege bey fırsat buldukça takıyorum.Yalnız fotolar forumda çok güzel çıkmıyor buğulu gibi çıkıyor.
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortayı doğru seçiyorsun abi.bende ortayı seciyom en düşüğü secersen daha kötü cikiyo.sen galerine gir fotoyu aç orda kalem işareti çıkıyor ona bas azcık kisalt fotonun boyunu sonra yine ortayı seç.slhgzl yazdı:prx yazdı:Onun kolayı var çekmeden önce ben tişörtümle lensi siliyorum hep.o da olmazsa çektiğiniz fotoyu şimdi çok kolay az bi kırpın normal içindeki programla resim boyu küçülünce bi sorun kalmaz.ama tişört te önemli.[emoji106]slhgzl yazdı:Veysel bey,Ege bey teşekkür ederim.Ege bey fırsat buldukça takıyorum.Yalnız fotolar forumda çok güzel çıkmıyor buğulu gibi çıkıyor.
Tamam bir deneyeyim, birde foto yüklerken boyutu orta olarak seçiyorum bundan sonra kucuk seçerek bir deneyeyim.
prx yazdı:Ortayı doğru seçiyorsun abi.bende ortayı seciyom en düşüğü secersen daha kötü cikiyo.sen galerine gir fotoyu aç orda kalem işareti çıkıyor ona bas azcık kisalt fotonun boyunu sonra yine ortayı seç.slhgzl yazdı:prx yazdı:Onun kolayı var çekmeden önce ben tişörtümle lensi siliyorum hep.o da olmazsa çektiğiniz fotoyu şimdi çok kolay az bi kırpın normal içindeki programla resim boyu küçülünce bi sorun kalmaz.ama tişört te önemli.[emoji106]slhgzl yazdı:Veysel bey,Ege bey teşekkür ederim.Ege bey fırsat buldukça takıyorum.Yalnız fotolar forumda çok güzel çıkmıyor buğulu gibi çıkıyor.
Tamam bir deneyeyim, birde foto yüklerken boyutu orta olarak seçiyorum bundan sonra kucuk seçerek bir deneyeyim.
Erkek güzeli [emoji16]Fatih28 yazdı:Günaydın…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 119 misafir
|