Saatlere olan ilgimiz malum. Bu malum ilgiden 癟ocuklar覺m覺z da nasibini al覺yor tabii ki. imdiden benim saatlere 繹zenmeye balad覺. Teknoloji merak覺 da var. Bal覺ktan anlayaca覺n覺z 羹zere bir ak覺ll覺 癟ocuk saati edinmeyi planl覺yoruz. Her ne kadar ak覺ll覺 saatlerden 癟ok holanmasam ve 癟ocuklar覺n teknolojik 羹r羹nleri (繹zellikle i癟ine hat tak覺lan saat, tablet, telefon vs.) k羹癟羹k yata kullanmas覺n覺 uygun bulmasam da, biz olmadan gittii yerden bize ulaabilmesi fikri (sadece o zamanlarda kullanmak art覺 ile) bu cihazlar覺 kabul edilebilir k覺l覺yor. (Sanki

Bu cihazlardan birini se癟mek, zaten saatler konusunda se癟ici olan bizler i癟in daha da zor olabiliyor. Bu konudaki ilk zorluk bilinen 羹reticilerin 癟ocuk saati 羹retmiyor oluu. Dier bir zorluk ise bir 癟ok modelin 繹zellikleri b覺rak覺n sat覺 sitelerinde kendi sitelerinde bile belirtilmiyor.
Bu konuda forumda bir bilgi bulamad覺覺m i癟in bu bal覺覺 a癟覺yorum. Eminim benim i癟in olduu kadar birilerinin de iine yarayacakt覺r.
Sizler bu cihazlar hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsunuz? Tavsiyeniz olur mu? Paylaaca覺n覺z teknik bilgiler var m覺? Kulland覺覺n覺z cihaz var ise deneyim paylaabilir misiniz?
Katk覺 sunan herkese imdiden teekk羹r ederim.