Ben savaşın başladığı dönemde satın alın yaptığımdan yurtdışı alışverişine güvenmeyip kendilerinden bir Radio Room satın almıştım. Instagram sayfası yanında Sahibinden üzerinden de ilanlarına denk gelmek mümkün fakat orada Vostok ismi üzerinden değil şahıs ismi üzerinden satış yapıyorlar. Sorunsuz biçimde yolladılar, iletişim başarılıydı. Saati halen kullanıyorum.ronin47 yazdı:Merhabalar geçenlerde Instagram'da vostok_tr diye bir hesaba denk geldim. Sayfanın sahibi "Boctok" ve "Komandirskie" markalarının isim haklarının, Türkiye'de kendilerine ait olduğu bilgisini paylaşmışlar. Ancak distribütör olduklarına dair herhangi bi bilgi göremedim. Meranom'da 80-90 dolar (2500TL) bandında, online.vostokinc' de ise 4000-4500 ruble (1400TL) bandında satılan saatleri 4-5 bin TL bandında satıyorlar. Bilgisi veya alışverişi olan var mıdır ?
muhammet44 yazdı:Merhaba;
Bahsettiğiniz gibi iki markanın da Türkiye'de isim hakları bana ait. Tescilleri yapılmış durumda. Distribütörlük kısmına gelirsek firma ile görüşülerek tüm konularda anlaşıldı fakat saatler için gelen ek gümrük vergisi ile konu bir süre daha askıya alınmış durumda.
Bahsettiğiniz sitelerden alım tabi ki yapılabilir fakat orada yazan tutarlar saatin fiyatı gümrük vergisi kargo v.b. giderler olmadan.
Müşterimizin direk yorumunu yazıyorum buraya umarım açıklayıcı olur;
"Ben daha önce alışveriş yaptım. Memnun kaldım. Dediğiniz tam olarak öyle olmuyor saatte %30 Gümrük ücreti ve kargo eklediginiz zaman fiyat orda yazdığınız fiyatlara yakın bir fiyata geliyor, gümrüğe takılma 1 ay bekleme ve saatte arıza oluştugunda karsinizda muhattap bulamamayı da hesaba katarsak normal diyebilirim"
İstediğiniz yerden alım yapabilirsiniz tabi ki biz sadece satış sonrası destek sağlayabiliyoruz. Fakat gerek meranom ve gerekse vostok.inc bu konunda ne kadar hızlı aksiyon alarak cevap verebilir düşünmekte fayda var.
Sorunuzu açıkladığımı düşünüyorum.
ronin47 yazdı:Bilgilendirme için teşekkkürler.
Ancak bende ithalat yapıyorum ve fiyatlarınızın bana biraz yüksek geldi. İlginiz ve dürüstçe (distribütörlük ile ilgili kısımdan bahsediyorum) sorumu cevapladığınız için teşekkürler. Hayırlı ve bol kazançlar dilerim.
KKarakuş yazdı:muhammet44 yazdı:Merhaba;
Bahsettiğiniz gibi iki markanın da Türkiye'de isim hakları bana ait. Tescilleri yapılmış durumda. Distribütörlük kısmına gelirsek firma ile görüşülerek tüm konularda anlaşıldı fakat saatler için gelen ek gümrük vergisi ile konu bir süre daha askıya alınmış durumda.
Bahsettiğiniz sitelerden alım tabi ki yapılabilir fakat orada yazan tutarlar saatin fiyatı gümrük vergisi kargo v.b. giderler olmadan.
"Ben daha önce alışveriş yaptım. Memnun kaldım. Dediğiniz tam olarak öyle olmuyor saatte %30 Gümrük ücreti ve kargo eklediginiz zaman fiyat orda yazdığınız fiyatlara yakın bir fiyata geliyor, gümrüğe takılma 1 ay bekleme ve saatte arıza oluştugunda karsinizda muhattap bulamamayı da hesaba katarsak normal diyebilirim"
İstediğiniz yerden alım yapabilirsiniz tabi ki biz sadece satış sonrası destek sağlayabiliyoruz. Fakat gerek meranom ve gerekse vostok.inc bu konunda ne kadar hızlı aksiyon alarak cevap verebilir düşünmekte fayda var.
Merhaba,
Benim de bu konu başlığı hakkında bilgi sabibi olma isteğim olması vesilesi ile öncelikle bilgilendirmeniz adına kendi adıma teşekkür ederim.
Paylaşmış olduğunuz müşteri yorumunun arkasında durduğunuzu düşünerek; satış sonrası oluşan arıza durumlarındaki yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz nasıl olmaktadır ?
Bu konudaki bilgileri de sizlerden rica etmekteyim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muhammet44 yazdı:Merhaba;
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 52 misafir
|