Herkese merhaba,
Bende gg uzerinden 345TL'ye assagida fotografini paylastigim prc200 modelini alip almamak konusunda kararsiz kaldim.
Saat budur :

Yukarda yazilanlari, ve buna benzer diger konularda orjinal ile sahte arasindaki farklarin tamamini okudum, ben biraz daha farkli bir acidan yaklasayacagim.
Simdi ;
Satici kisi saatin
Amerika'dan geldigini ve
2 yil uluslararasi garanti belgesinin oldugunu soyluyor.
Bu saatin Amerika fiyati 308.75$ yani 490TL, yani saticinin fiyati Amerika fiyatindan bile 145TL daha ucuz, ustelik bununlada kalmiyor, yaninda birde 30TL degerinde kordon ayarlama aparati hediye ediyor.
Bu saatin sahte oldugunu dusunursek ; nasil 2 yil uluslararasi garanti verebiliyor ?
Ayrica saati istedigim Tissot bayisine gostermem konusunda kendinden emin bir ifadesi vardi, olumsuz bir durumda saati geri yollayabilme imkanimda var.
Soyle de bir celiskisi var tabi bu durumun, ayni saatin kordon opsiyonu degistiginde fiyatta degisiyor, yani deri kordon opsiyonunda fiyat 308$ yerine 248$. Ama bu saticida ikiside ayni fiyat.
Bu konuda tecrubeli arkadaslar yol gosterebilirlermi, saati bu ay icerisinde almayi dusunuyorum, orjinal alacak imkanimda var fakat arada bu kadar (iki katindan bile fazla) fark varken insan sansini denemek istiyor.
Tesekkur ederim simdiden.