kaanknv yazd覺:Merhabalar,
Yakla覺k be y覺ld覺r kulland覺覺m Bmw 320i ed arac覺m覺 art覺k deitirmeyi planl覺yorum. Herhangi bir araba forumuna 羹ye deilim. Bundan dolay覺 aram覺zda 癟ok癟a Alfa Romeo kullan覺c覺s覺 olduunu g繹rd羹羹mden fikir almak istedim.
408, CLA, Tonale veya 2.el C serisi aras覺nda gidip geliyorum.
Alfa Romeo Tonale 1.5 160 bg Hybrit modeli 繹zellikle ilgimi 癟ekiyor. evremde hi癟 Alfa Romeo kullanan olmad覺覺 i癟in net bir fikir alamad覺m. Ancak genel olarak Alfa Romeo tamirinin zor olduu, yedek par癟alar覺n覺n pahal覺 olduu, Bmw gibi kronik ar覺zalar覺n覺n s覺k olduu s繹yleniyor. A癟覺k癟as覺 f30 kasa sorunlar覺 nedeniyle 2-3 y覺l sonunda araba yeni yeni rand覺manl覺 癟al覺maya balad覺. Beni bu derece urat覺rmas覺n覺 istemiyorum. Zaten m羹thi de anlam覺yorum. 2013 model arac覺n fabrika 癟覺k覺 ak羹s羹 daha ge癟en hafta deiti, ustan覺n k覺nay覺c覺 bak覺lar覺 eliinde [emoji28]Bu s羹re癟te defalarca start stop ar覺zas覺, mar basmama gibi nedenlerden teknik servise, sanayiye tonla para d繹kt羹kten sonra.
Alfa Romeo kullan覺c覺lar覺 繹zellikle konularda kendi deneyimlerini aktarabilirler mi? Teekk羹r ederim..
SM-S908E cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
408 1.2 pure Motor 3 silindir. Performans olarak sizi hi癟 tatmin etmeyecektir.
Abimde ayn覺 motora sahip yeni 308 var. Arada s覺rada ben de kullan覺yorum. H覺zlanmas覺 vs vasat.
H覺z severseniz sevmezsiniz ayr覺 konu ama en h覺z yapmayan覺n bile g羹ce ihtiyac覺 var. Kamyon sollama olsun, yan yoldan 癟覺karken ivmelenme vs 繹nemli.
Alfa tonale gercekten cok yak覺覺kl覺 duruyor ama bir bilgim yok.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi