Rolex OP ve smp derim.saatlerden birinin alternatif kayislar ile kullanilabilmesi de daha keyifli olacaktır.
CPH2219 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ok7 yazdı:Rolex OP ve smp derim.saatlerden birinin alternatif kayislar ile kullanilabilmesi de daha keyifli olacaktır.
Chronomati satın alacak kadar olmasa da beğeniyorum ancak tasarımı bileziği bana uzun vadede sıkıcı olacak gibi geliyor. Breitling saatleri bence hantal benim şahsi fikrim saat hantal olucaksa diver olmali tabii zevk meselesi. Ama smp ile chronomat arasında özellikle op in yanında ikinci saat olacaksa sabaha kadar smp derim.nemo yazdı:Ok7 yazdı:Rolex OP ve smp derim.saatlerden birinin alternatif kayislar ile kullanilabilmesi de daha keyifli olacaktır.
OP Silver Dial çok istediğim bir saat ve onun için mağazaya gittim, bir kendime bir de hanıma alayım dedim, mağaza çalışanı "ben burada bu saati hiç görmedim çok beklersiniz" dedi, alternatif olarak altın ve taşlı bir day date önerdi. Donald Trump, arap şeyhi, Rapçi ya da Warren Buffet olsam okey ama hayat tarzıma uygun değil dedim, akabinde de kendileri saçma sapan diamond vs olan saatleri tavsiye etti. Siz yazın listeye gelirse alırım dedim ve ayrıldım. Bana gelen satıcılardan da kaynaklı olabilir bilemiyorum ama rolex mağazaları biraz tuhaf.
OP ve SMP çok iyi bir duo olur haklısınız. [emoji106]
Peki Breitling Chronomat GMT ve OP sizce nasıl olur?
therapeute yazdı:Thickness'i sorun etmezseniz , Planet Ocean'da eklenebilir listeye , bilezik kalitesini çok beğeniyorum , kadran'da özellikle siyahın derinliğide epey hoş , birçokta versiyonu mevcut..
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak, kogan ve 165 misafir
|