Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
EvrenT » 04 Haz 2024, 16:13
MrJingles yazdı:Ben biraz simetri konusunda takık biriyimdir. O yüzden kadranda tarih göstergesine bile karşıyım. Kadranın simetrik yapısını bozuyor. Saat sadece zamanı göstermelidir diyenlerdenim. Ayrıca Omega’nın iki tane tepesi var diğeri alakasız bir yerde. Görünce direk saatten soğudum. O yüzden Tudor diyorum.

Simetri düşüncenize ve zevkinize kesinlikle saygı duyuyorum. Ancak ben de tam tersi asimetrik tasarımlardan hoşlanıyorum. Simetri bir süre sonra bana sıkıcı geliyor

Pek çok insanın tuhaf bulduğu Seiko Captain Willard gibi asimetrik tasarımlar ilk başta göz alışıncaya kadar çok hoşunuza gitmiyor. Ancak bir süre sonra gerçekten "aslında fena değilmiş" demeye başlıyorsunuz sonra bir bakmışsınız ki "nefis bir tasarım" der olmuşsunuz.
Ben de tahmin edebileceğiniz gibi Omega diyorum.
-

EvrenT
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, kesikparmak, kogan, Mtn ve 244 misafir