Herkese teşekkür ederim. Kurma kaç tur yapmalıyım. Sürekli kursam en sona dayanirmi. 25 30 tur kurup birakiyorum. Otomatik olmayinca alışamadım.sasuta yazdı:Kurma hissi olarak en sevdiğim saat. Güle güle kullanın.
depechemode yazdı:Herkese teşekkür ederim. Kurma kaç tur yapmalıyım. Sürekli kursam en sona dayanirmi. 25 30 tur kurup birakiyorum. Otomatik olmayinca alışamadım.sasuta yazdı:Kurma hissi olarak en sevdiğim saat. Güle güle kullanın.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi mesajımı alintiliyorum. Bir düzeltme yapacağım. Saati sona gelip durana kadar tekrar kurdum yukarıda yanlış bilgi vermişim. Yaklaşık 55 tura yakin kuruldu. Ve saat 53 saat 10 dk süresince durmadan çalıştı. Bu saat gerçekten beni çok şaşırttı. Bu seviyede bir kurmalı saatin 53 saat çalışması hakikaten çok başarılı. Bu hesaplamayı yapmak için kronometreyi hiç kullanmadım.depechemode yazdı:Çok teşekkürler. Kurma olayını şöyle hesapladim. Tam tur kurma yaklaşık 1 saate tekamül ediyor. Saat 44 tur kurulabiliyor. Buda yaklaşık kurulmadan 44 hatta 45 saate kadar çıkan bir zamana ulaşıyor.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: segg ve 18 misafir
|