Balansı bulamayacağım çünkü balansın fiyatı zaten mekanizma kadar o yüzden şu anda mekanizmayı söküp takacağım
nh35 yedek parçaya ihtiyacı olan yazabilir balans hariç

danGerfuLL yazdı:Balansı bozdum derken, balans direğini mi kırdınız yoksa pandül mü zarar gördü?
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saatcilerde pandül vardır. Komple balansı almanıza gerek yok. Bulunduğunuz yerde iyi bir saat ustası var ise elinde pandül de vardır. Uygun fiyata halleder.parlakvepas yazdı:danGerfuLL yazdı:Balansı bozdum derken, balans direğini mi kırdınız yoksa pandül mü zarar gördü?
Pandül zarar gördü balans dönüyor ama pandül hasar aldığı için balans saate ayar veremiyor 1 saaatte yaklaşık 4 dk sapma oluyor
danGerfuLL yazdı:Saatcilerde pandül vardır. Komple balansı almanıza gerek yok. Bulunduğunuz yerde iyi bir saat ustası var ise elinde pandül de vardır. Uygun fiyata halleder.parlakvepas yazdı:danGerfuLL yazdı:Balansı bozdum derken, balans direğini mi kırdınız yoksa pandül mü zarar gördü?
Pandül zarar gördü balans dönüyor ama pandül hasar aldığı için balans saate ayar veremiyor 1 saaatte yaklaşık 4 dk sapma oluyor
parlakvepas yazdı:danGerfuLL yazdı:Saatcilerde pandül vardır. Komple balansı almanıza gerek yok. Bulunduğunuz yerde iyi bir saat ustası var ise elinde pandül de vardır. Uygun fiyata halleder.parlakvepas yazdı:danGerfuLL yazdı:Balansı bozdum derken, balans direğini mi kırdınız yoksa pandül mü zarar gördü?
Pandüller standartmı oluyor ve ne kadar tutar ki kızılay da
danGerfuLL yazdı:parlakvepas yazdı:danGerfuLL yazdı:Saatcilerde pandül vardır. Komple balansı almanıza gerek yok. Bulunduğunuz yerde iyi bir saat ustası var ise elinde pandül de vardır. Uygun fiyata halleder.parlakvepas yazdı:danGerfuLL yazdı:Balansı bozdum derken, balans direğini mi kırdınız yoksa pandül mü zarar gördü?
Pandüller standartmı oluyor ve ne kadar tutar ki kızılay da
Bir sorun ustadan ustaya değişir. Net bir fiyat vermek güç. Standart olmuyor ancak yanlış hatırlamıyorsam 7S pandülü 4R ile birebir aynı.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: zonta01 ve 207 misafir
|