TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton otomatik saat tercihi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hamilton otomatik saat tercihi

Mesaj mcaglar » 02 Eyl 2024, 19:28

zamane7 yazdı:Hamilton Khaki Field kurmalı modelini tercih ettim. deri kayışlı olanı edip saatten teklif alarak sipariş ettim. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şuan kolumda beyaz kadranlısı var keyifle kullandığım bir saat :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
mcaglar

Mesaj zamane7 » 03 Eyl 2024, 13:16

seamad yazdı:
zamane7 yazdı:Hamilton Khaki Field kurmalı modelini tercih ettim. deri kayışlı olanı edip saatten teklif alarak sipariş ettim. yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şuan kolumda beyaz kadranlısı var keyifle kullandığım bir saat :thumbup:

Resim

tam olarak aldığım model bu.
Kullanıcı avatarı
zamane7

Mesaj depechemode » 03 Eyl 2024, 13:41

İyi günlerde kullanın. Kurmalıda çok severim.
Kullanıcı avatarı
depechemode

Mesaj OzhaeN » 03 Eyl 2024, 16:51

Merhaba,

Şİmdiden hayırlı olsun diyeyim. Bir önceki quartz saatimde pil değişiminden dolayı camında buğulanma olmuştu. Bu sebeple otomatik saate geçme kararı almıştım. Geçen hafta Hamilton'un Khaki Field H70555533 otomatik saatini aldım. Gayet şık ve kaliteli duruyor. Bir çok yerde okuduğum ve dinlediğim kadarıyla mekanizması hakkında olumsuz yorum yapan yok.

Son olarak saati almadan önce muhakkak kolunuzda deneyin. Zamanında internetten bir çok saat beğenip de kolumda gördükten sonra vazgeçtiğim çok olmuştur.
Kullanıcı avatarı
OzhaeN

Mesaj Eterna » 05 Eyl 2024, 12:02

OzhaeN yazdı:Merhaba,

Şİmdiden hayırlı olsun diyeyim. Bir önceki quartz saatimde pil değişiminden dolayı camında buğulanma olmuştu. Bu sebeple otomatik saate geçme kararı almıştım. Geçen hafta Hamilton'un Khaki Field H70555533 otomatik saatini aldım. Gayet şık ve kaliteli duruyor. Bir çok yerde okuduğum ve dinlediğim kadarıyla mekanizması hakkında olumsuz yorum yapan yok.

Son olarak saati almadan önce muhakkak kolunuzda deneyin. Zamanında internetten bir çok saat beğenip de kolumda gördükten sonra vazgeçtiğim çok olmuştur.

Çok güzel bir saat almışsınız. Bende 38mm olanını kullanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

( Bu arada saatin camında buğu olması, saatin mekanizması ile ilgili bir konu değil. Bu otomatik saat için olabilecek bir durum. Saat kusurlu olabilir, conta vs. eskimiş olabilir, wr değerine göre kullanıcı hatası olabilir, tepe açık iken su teması olabilir, pil değişimi sonrası gerektiği gibi kapatılmamış olabilir vs. )
Kullanıcı avatarı
Eterna

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 254 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners