TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNXS79 vs SNKL23

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNXS79 vs SNKL23

Mesaj heva » 03 Kas 2024, 16:19

Merhaba, bu iki saat arasında kaldım ve rahat olması benim için önemli. Everyday watch olarak kullanıcam bu yüzden çoğu kombin ile uyacak bir saat arıyorum. Her türlü hangisini alırsam alıyim kordonunu değiştiricem. Sizce hangisi daha güzel görünüyor ve özellik konusunda ya da kalite konusunda fark var ise hangisini önerirsiniz? İlk mekanik saatim olacak. Snxs79 biraz daha pahalı.(Resim yüklemeyi beceremedim, forumda yeniyim. Kusura bakmayın)

SNXS79

Resim

SNKL23

Resim
Kullanıcı avatarı
heva

Re: Seiko SNXS79 vs SNKL23

Mesaj danGerfuLL » 03 Kas 2024, 22:54

Snxs79 iyidir hemen hemen her türlü elbise ile uyum sağlar. Tek kötü yanı bilezik kalitesidir. Onu da deri bir kayış ile değiştirebilirsiniz. Safir cam, elle kurma, saniye durdurma gibi nitelikler her iki modelde de bulunmuyor. Birbirlerine bir üstünlüğü yok denilebilir ancak bilinirlik açısından snxs birkaç tık öndedir.

23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj hfatih » 03 Kas 2024, 23:53

Diğer modeli bilemiyorum ama snxs kadar kötü bir kasa tasarımı görmedim. Saat havada duruyor. Bu yüzden de ucuzluk hissiyatı fazla.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
hfatih

Mesaj hknmtn » 04 Kas 2024, 03:08

SNKL23'ün tam bir everyday watch olduğunu düşünüyorum. SNKL23'ün kasa yapısı da SNXS79'dan daha iyidir. SNXS'in bacakları düz, SNKL'nin bacakları kavislidir. Bu nedenle SNKL23 bilekte daha konforludur. Bilezik kalitesi olarak da SNKL23 gene öndedir. Ayrıca tam bir kordon canavarıdır.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Mesaj Eterna » 04 Kas 2024, 16:47

SNXS79 kullanıyorum 11 senedir. Hayatımda en uzun kullandığım saatim oldu. Hala kullanıyorum. Bu saatlere hayranım.

35 sene önce ben genç iken büyüklerimin kolunda görürdüm bu saatleri. Bazen rica ederdim alır incelerdim. Arkası çelik kapaklı olan efsane modeller.

Gerçekten kült bir model. Ve inanılmaz sağlam. Kaç kere düştü, çarptım ettim 11 sene içerisinde. Henüz bakım bile görmedi. Asla sorun çıkartmadı. Fosforları hala ilk gün gibi parlıyor :)

Benim bu soruya farklı bir cevap vermem mümkün değil. :)

Oyumu SNXS79 olarak kullanıyorum.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj SelAc » 04 Kas 2024, 17:59

Aynı durumu ben de yaşadım. Snkl23 tercih ettim. Şu gün yine snkl23 seçerdim.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj copycat » 04 Kas 2024, 17:59

Üst:)

CPH2113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj heva » 04 Kas 2024, 18:54

SelAc yazdı:Aynı durumu ben de yaşadım. Snkl23 tercih ettim. Şu gün yine snkl23 seçerdim.

Benim arada kaldığım en büyük şey, çoğu kişi snxs79un kasa arkasının fazla büyük olduğunu ve rahat olmadığını söylüyor. Snkl23 ile deneyiminiz nasıl? Günlük hayattaki kıyafetler ile kullanıyor musunuz, nasıl oluyor?
Kullanıcı avatarı
heva

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: autograph, Google [Bot], ylmaz94 ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners