TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çinli Homage Seçimim Hakknda

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Çinli Homage Seçimim Hakknda

Mesaj hellboy » 01 Kas 2024, 15:05

Merhaba arkadaşlar, ilk defa deneme yapacağım bu üç model için ne dersiniz? Farklı markaların homage versiyonlarını tavsiye eder misiniz?

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
hellboy

Re: Çinli Homage Seçimim Hakknda

Mesaj Okanito » 01 Kas 2024, 15:10

Üçü de benzer yapıya sahip, zaten üretici aynı ve kalite farkı olmayacaktır. Sevdiğiniz bir rengi seçebilirsiniz, lakin yurt dışından saat getirmek oldukça sıkıntılı, son düzenlemeler nedeniyle saatin fiyatından fazla vergi çıkacaktır. Eğer getirmeye yönelik bir engeliniz yoksa başka tabii.
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Mesaj tt59 » 01 Kas 2024, 15:39

Kalite olarak benzer modeller,görsel olarak beğendiğinizi alabilirsiniz.Ben başka marka olarak Addiesdive-Steeldive saatlerini de tavsiye ederim f/p olarak güzel modelleri mevcut.Arkadaşın dediği gibi vergi mevzuatı sebebiyle getirtmesi zor,Aliexpress Türkiye'ye gönderim yapmıyordu,son durum nedir bilmiyorum. İkinci el kullanılmamış,sıfır ayarında olan modelleri de değerlendirebilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj argentum » 01 Kas 2024, 17:10

Gümrük olayını bir kenara bırakırsak ben ilk saati beğendim.
Kullanıcı avatarı
argentum

Mesaj Derici » 12 Kas 2024, 00:20

Bunların arasında, ilk saati seçerdim.

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Derici

Mesaj payday3d » 25 Kas 2024, 14:13

Üçü de Pagani Design ve mekanizma aynı. Bu durumda saatin görünümü ve normalde imkanınız olsa almak isteyeceğiniz model markaya göre hareket edebilirsiniz. Ben olsam Tudor Ranger homage'ini tercih ederdim bu üç modelden (ortadaki)
Kullanıcı avatarı
payday3d

Mesaj watch35 » 25 Kas 2024, 15:34

hellboy yazdı:Merhaba arkadaşlar, ilk defa deneme yapacağım bu üç model için ne dersiniz? Farklı markaların homage versiyonlarını tavsiye eder misiniz?

Resim

Resim

Resim

3 adet Pagani Design otomatik mekanizma saatim var. İşçilik ve kalite gerçekten iyi. Arkadaşların dediği gibi üretici aynı olduğu için saatler arasında pek fark olamayacaktır. Gerisi sizin tercihiniz. Ancak kolda duruşu ve moda olması açısından tiffany blue modeli benim tercihim olur.
Kullanıcı avatarı
watch35

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: autograph, ylmaz94 ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners