Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
mlm » 18 Kas 2024, 01:02
Ben teşekkür ederim estağfurullah, selamlar:)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
-

mlm
-
erayisik » 23 Kas 2024, 17:08
merhaba. foruma yeni dahil oldum. uygun başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. seiko 5 6309 kasa eski bir saatim var. geri kalıyor. ve ciddi bir geri kalma var günde 40 dk yi buluyor. sizce ne yapmalıyım. bakım için birkaç yere sordum. 2 bin civarı fiyat istendi. o fiyatlara aynı saati daha uyguna bulabiliyorum. tavsiyeniz nedir ?
-

erayisik
-
hknmtn » 24 Kas 2024, 00:56
erayisik yazdı:merhaba. foruma yeni dahil oldum. uygun başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. seiko 5 6309 kasa eski bir saatim var. geri kalıyor. ve ciddi bir geri kalma var günde 40 dk yi buluyor. sizce ne yapmalıyım. bakım için birkaç yere sordum. 2 bin civarı fiyat istendi. o fiyatlara aynı saati daha uyguna bulabiliyorum. tavsiyeniz nedir ?
Satiniz vazgeçilmez bir saatse bakımdan başka çareniz yok.
Normal, gayet satabilirim dediğiniz bir saatse onu bu haliyle satıp başka bir tane alabilirsiniz.
Bakım ücretleri son zamanlarda baya arttı.
-

hknmtn
-
erayisik » 24 Kas 2024, 01:10
teşekkürler bilgi için
hknmtn yazdı:erayisik yazdı:merhaba. foruma yeni dahil oldum. uygun başlığı bulamadığım için buraya yazıyorum. seiko 5 6309 kasa eski bir saatim var. geri kalıyor. ve ciddi bir geri kalma var günde 40 dk yi buluyor. sizce ne yapmalıyım. bakım için birkaç yere sordum. 2 bin civarı fiyat istendi. o fiyatlara aynı saati daha uyguna bulabiliyorum. tavsiyeniz nedir ?
Satiniz vazgeçilmez bir saatse bakımdan başka çareniz yok.
Normal, gayet satabilirim dediğiniz bir saatse onu bu haliyle satıp başka bir tane alabilirsiniz.
Bakım ücretleri son zamanlarda baya arttı.
-

erayisik
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: BabataşCan, cemhk, kogan, Majestic-12 [Bot], sphinx ve 236 misafir