Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
esenturk » 17 Kas 2024, 22:47
Eterna yazdı:Casio dan yeni hamle

Tutar mı ne dersiniz?
Casio’dan 50. yıla özel dijital yüzük şeklinde saat
Sadece 2.5 cm civarında bir boyuta sahip olan CRW-001-1JR bir dizi özelliğiyle dikkat çekiyor. Saatin merkezinde saat, dakika ve saniyeyi gösteren altı segmentli bir LCD ekran bulunuyor. Şirket, minyatür tasarıma üç adet işlevsel buton ekledi. Böylece tarih, farklı bir zaman dilimi ve kronometre gibi özellikler kullanılabiliyor.
Bunlara ek olarak saatte, ekranı aydınlatan bir ışık ve ses yerine ekranı titreştiren bir alarm fonksiyonu da yer alıyor. CRW-001-1JR’ye güç sağlayan batarya, Casio’nun belirttiğine göre iki yıla kadar kullanım ömrü vadediyor. Ayrıca su geçirmez özelliğe sahip olan saat, günlük kullanıma dayanıklı.
Casio'nun bu saat yüzüğü Japonya'da 19.800 Yen (4 bin 404 TL) fiyat etiketiyle satışa sundu.

Zikirmatik gibi duruyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

esenturk
-
dugg » 10 Ara 2024, 23:34
vertas yazdı:selamlar..yeni longines conquest 38mm alma düşüncem var. bayilerde liste fiyatı şu an 87k. Siz üstadlardan fikir almak istedim bu saat fiyatını nasıl değerlendirirsiniz. Yanlış bilmiyorsam eski conquest ile aynı mekanizma ama aralarında çok fiyat farkı var, fiyatı ederinden fazla mı diye düşündürüyor. Sizce bayiler bu saati hangi fiyatlara kadar düşerler ona göre zorlamaya çalışayım.
ben ağustos gibi 67 bine almıştım konyalıdan peşin fiyatı bu ama taksitli seçenek istediğinizde liste fiyatından veriyolar.
-

dugg
-
Eterna » 12 Nis 2025, 13:32
Casio Edifice severim. Fiyat performans olarak hep tavsiye ederim. Yeni 38,6mm çaplı bir model çıkarmış.
38,6 mm çap
9 mm kalınlık
vidalı arka kapak
100m wr
safir cam
Ben beğendim. Sadece seçim şansım olsa entegre bilezik olmasın derdim.

-

Eterna
-
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], ogeday ve 174 misafir