TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Hangi Kad覺n Saatini Almal覺y覺m? (Citizen Eco Drive 襤癟erir)

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Kad覺n Saatini Almal覺y覺m? (Citizen Eco Drive 襤癟erir

Mesaj amasseia » 25 ub 2025, 17:50

Kat覺lan herkese 癟ok 癟ok teekk羹r ederim. Forumda "beenme" d羹mesi olsayd覺 ne g羹zel olurdu.

Renkler ve zevkler ayr覺d覺r ancak bir d覺 g繹zle saatlerden hangisinin daha 繹n planda, daha 覺k ve en beenilen olarak g繹r羹nd羹羹n羹 merak etmitim.

Farkl覺 saat 繹nerileri sunan arkadalarda oldu ancak dier baz覺 arkadalar覺n dedii gibi saate ilgisi olmayan, saati yaln覺zca bir aksesuar olarak takan bireyler i癟in otomatik saat bir k羹lfet olabilir. Ben de bunu bildiim i癟in urat覺rmayacak, r羹t羹n羹 ispat etmi eco-drive serisine y繹neldim.

1. S覺rada 5 No'lu em1140-80d
2. S覺rada 3 No'lu em1140-80x modeli 癟ok begenildi.

Ben ahsen tal覺, sar覺-alt覺n renk kar覺覺ml覺, biraz daha s羹sl羹 diye belki 1. s覺radaki eo1184 model se癟ilir demitim. Ama beklediim gibi olmad覺. Zaten safir cam da yoktu onda.

Sade, 覺k ve zarif olan 5 ve sonras覺nda 3 daha 癟ok tercih edildi.

5 numara ger癟ektende 覺k ve modas覺 hi癟 ge癟meyecekmi gibi zamans覺z model. Ben de 癟ok beendim.

Biraz daha bak覺n覺p yine de eimin beenisini dolayl覺 yollardan 繹renmeye 癟al覺aca覺m.

Bakal覺m eim beenecek mi :)

Almak i癟in biraz daha zaman覺m var. Ald覺ktan sonra saatin ak覺betini ve g繹rsellerini payla覺r覺m k覺smet olursa.
Kullan覺c覺 avatar覺
amasseia

Kay覺t: 21 May 2017, 11:41

Mesaj Eterna » 25 ub 2025, 18:45

襤nallah einize severek mutlu g羹nlerinizde kullanaca覺 bir saat al覺rs覺n覺z kendiside 癟ok beenir. Bizler buraday覺z her zaman elimizden geldiince yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺r覺z :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj amasseia » 26 ub 2025, 00:07

Eterna yazd覺:襤nallah einize severek mutlu g羹nlerinizde kullanaca覺 bir saat al覺rs覺n覺z kendiside 癟ok beenir. Bizler buraday覺z her zaman elimizden geldiince yard覺mc覺 olmaya 癟al覺覺r覺z :)

Aman efendim, 癟ok naziksiniz, 癟ok teekk羹r ederim, inallah.

Saolun, eksik olmay覺n:)
Kullan覺c覺 avatar覺
amasseia

Kay覺t: 21 May 2017, 11:41

nceki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners