TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Ar覺zal覺 TCDD Omega Kol Saati Tamir Bilgisi

Saat Tamiri Ustalar覺, Ekipmanlar覺, Servis Ve Bak覺m Merkezlerinden Bilgiler
Forum kurallar覺
Say覺n yelerimiz, Saat Servis Merkezi b繹l羹m羹m羹zde saat tamiri ve servisi konular覺ndaki sorular覺n覺z覺 saat ustalar覺na sorabilirsiniz. Ustalar ve merkezler taraf覺ndan verilecek tavsiye ve yard覺mlar g繹n羹ll羹l羹k prensibi neticesinde yap覺lmaktad覺r. Forumumuza 羹ye olan ustalar veya saat tamir merkezlerinin yard覺m zorunluluu bulunmamaktad覺r, sorular覺n覺z覺 sorarken bu durumu dikkate alman覺z覺 rica ederiz.

TSF

Ar覺zal覺 TCDD Omega Kol Saati Tamir Bilgisi

Mesaj alttnkk » 23 Haz 2011, 11:32

merhaba..babam覺n tcdd den omega bir saati var..resmini koycam..saati a癟tm mekanizmay覺 hareket ettrdim 癟al覺m覺yor.sizce sebebi ne olabilir.bu arada saatin mekanizmas覺 hi癟 hasar g繹rmemi.akrebi yelkovan覺 saniyesi yok..bana ne kadara mal olur.bilgilendirirseniz sevinirim.bak覺m ve tamir sonras覺nda takacak hale gelir mi.kullanmay覺 da d羹羹n羹yorum..teekk羹r ederim
bu arada kurma koluda yok s繹ylemeyi unuttum.neyi var bu saatin diyeceksiniz ama napalm.=)=)=)
Resim
Resim
Resim
seamaster yaz覺o arka kapakta.
bu arada resimler net deil k.bkmay覺n
En son alttnkk taraf覺ndan 23 Haz 2011, 18:39 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 5 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
alttnkk

Kay覺t: 15 Haz 2011, 19:01

Re: Ar覺zal覺 TCDD Omega Cep Saati Tamir Bilgisi

Mesaj alttnkk » 23 Haz 2011, 17:57

bu arada belirtmem laz覺md覺 unuttum.cep saati dl kol saati bnmki.=)
Kullan覺c覺 avatar覺
alttnkk

Re: Ar覺zal覺 TCDD Omega Kol Saati Tamir Bilgisi

Mesaj Bond » 23 Haz 2011, 18:10

Pardon ben deitirmitim ;) Bal覺覺 d羹zeltirim, forumdaki ustalardan cevap gelecektir sana.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj bengisaat » 23 Haz 2011, 22:15

Saate kar覺 ger癟ekten 癟ok haks覺zl覺k edilmi :(
Ald覺覺 darbe nedeni ile kadran ayaklar覺 k覺r覺lm覺 ve kadran delinerek ayak 癟ak覺lm覺,ustal覺k olarak 癟繹z羹m olarak d羹羹n羹lebilir ancak saat omega olunca 羹stelik par癟as覺da bulunabiliyorsa yap覺lmamas覺 gereken bir ey,ayr覺ca saat saa sola at覺lmaktan ve hor kullanmaktan dolay覺 hem makinas覺 hemde kasas覺 olduk癟a yorgun ve hasarl覺 g繹r羹n羹yor....

Umar覺m sizde dedeniz gibi hor kullanmaz 繹zen g繹sterirsiniz .

Son zamanlarda zaman darl覺覺m nedeni ile tamiri konusunda direk yard覺mc覺 olabileceimi sanm覺yorum,ancak saatinizin genel durumu pek i癟a癟覺c覺 g繹r羹nm羹yor makinay覺 incelemeden tehis koymak imkans覺z olsada masraf覺n覺z覺n y羹ksek olabileceini s繹ylemeliyim.

Yinede iyi ve g羹venilir bir ustaya g繹sterip ar覺za tesbiti yapt覺rman覺z en dorusu...
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj alttnkk » 23 Haz 2011, 22:34

evet saatin g繹r羹n羹m羹 pek i癟 a癟覺c覺 deil ama a癟tm ben saati.mekanizmas覺nsa ezilme yada darbe izi yok gayet temiz g繹r羹n羹o.ama ben bu iin eli deilim sizin gibi.hatta mekanizma hakk覺nda h癟 bilgim yok denilebilir.
saat dedemden kalm覺 olsa iyi bu babam覺n saati.saaatin haline bende 癟ok 羹z羹l羹yorum.o y羹zden yapt覺rmay覺 d羹羹nd羹m.
dedemden kalma bi omega var yine tcdd nin ama o daha temiz.onunda resmini koymay覺 d羹羹n羹yorum.deerli yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum
Kullan覺c覺 avatar覺
alttnkk

Mesaj alttnkk » 23 Haz 2011, 22:39

abi bu arada saatin kordonu temiz g繹r羹n羹o hasar yok kordonda..saat o hale nas覺l geldi hala akl覺m ermiyo.babama sorcam en k覺sa s羹rede saate nolduunu..bide babam o saati 18 y覺ld覺r takm覺yormu.mekanizma o yzden 癟al覺m覺yo olabilir mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
alttnkk

Mesaj bengisaat » 23 Haz 2011, 23:31

Resimden pek anla覺lmasada korozyon ve oksidite kadran覺n kenarlar覺ndan belli oluyor dolay覺s覺yla saatin su temas覺na maruz kald覺覺n覺 d羹羹nd羹r羹yor.

Cam覺n k覺r覺larak 癟覺km覺 olduu g繹r羹l羹yor,kordon ve kasadaki 癟izikler 癟ok fazla ve derin,kadran覺,cam覺,tamiri kasa ve kordonun parlat覺lmas覺 oldu癟a uzun bir ii var.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullan覺c覺 avatar覺
bengisaat

Ya: 64
Kay覺t: 30 Eki 2010, 00:39

Mesaj alttnkk » 23 Haz 2011, 23:59

癟ok t.ederim ama o kadar masraf覺n alt覺ndan kalkamam heralde.ama ilerde de olsa illa yapt覺rcam o saati.keke mekanizmas覺n覺da g繹sterebilseydim.i癟i d覺覺 bir deil gibi g繹z羹k羹o.t.ederim
Kullan覺c覺 avatar覺
alttnkk

Sonraki

D繹n TSF Saat Servis Merkezi - Watch Service Centre

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners