maviblue yazdı:
Merhabalar. Casio'nun bu modelini çok beğeniyorum. Türkiye'de satılan hiçbir yer bulamadım. Liste fiyatı 150 $ Casio'nun resmi web sitesinde. Satılan bir mağaza bilen var mıdır?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MultiBand6 özelliği bulunan saatlerde sadece metal kasa olan versiyonlar TR'de satılıyor diye biliyorum. Ancak şöyle bir durum var, bu saati alsanız bile MultiBand6 özelliğini kullanmanız TR'de mümkün değil sanırım. Evet, eğer ki TR'de de bu özelliği kullanmamızı sağlayacak altyapı olsaydı, sanırım belirli çapta sinyal ileten sistemler kurulması gerekiyor, harika bir tercih olacağını düşünüyorum. Ancak bu saatin MultiBand6 özelliği olmayan bir modeli var. İçerisindeki makinenin tam olarak ne farkı var bilmemekle birlikte belki tercihleriniz arasına girer diye belirtmek istedim. Casio G-5600UE-1DR model no'lu saat solar ve benzer kasada bir saat. Kasa ve kordonun üretim malzemesi vs.. MultiBand6 versiyonuna göre iyi midir kötü müdür bilmiyorum ancak TR'de kullanılacaksa eğer daha mantıklı bir tercih olduğunu söyleyebilirim.